Графички карти

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Не се разбирам многу во графички па да ве прашам Intel HD 3000 добра е за игри? Не некој којзнае колку јаки. Од поновите ке бидам задоволен само ПЕС 11/12 да ми ги тера.
Планирам деновиве да го земам овој.

Не се разбирам многу во графички па да ве прашам Intel HD 3000 добра е за игри? Не некој којзнае колку јаки. Од поновите ке бидам задоволен само ПЕС 11/12 да ми ги тера.

INTEL графичките се колку да имаш слика на мониторот

Ако сакаш (колку-толку) лаптоп за игри, под 33-35000 не барај

ако ти е за пес и фифа, ке ти ги тера без проблем

Сакам да земам лап топ но не можам да се одлучам помегу: dell i7 со интел hd 3000 графичка и dell i5 со Nvidia 520m 1GB. 2 та лаптопи имаат по 6gb ram.

Сакам да земам лап топ но не можам да се одлучам помегу: dell i7 со интел hd 3000 графичка и dell i5 со Nvidia 520m 1GB. 2 та лаптопи имаат по 6gb ram.

Зависи за што мислиш да го користиш лаптопот... Ако ти е за гејмање, земи го моделот со 520m графичка, бидејки е доста подобра од вградената интел картица на другиот, ако не подобро земи го тој со i7-цата...

П.С не мора да го поставуваш прашањето на две теми во исто време ;)

GeForce GTX 590 VRV battlefield do sega ja mavav na pod imrpesija sum od grafickava !

Ако стварно ја имаш картава, честитки, мислам дека си првиот човек т.е. ентузијаст во Македонија што ја има картава :)
Можеш да постираш бенчмарк од Unigine Heaven DX11, Crysis 1 и BF3?

Ако стварно ја имаш картава, честитки, мислам дека си првиот човек т.е. ентузијаст во Македонија што ја има картава :)
Можеш да постираш бенчмарк од Unigine Heaven DX11, Crysis 1 и BF3?
Da ja imam kartava i toa so ssd hdd i 16 gb ram ddr3 na eden od domasnite pc, no ne sum od Makedonija ziveam vo Sydney, aj ke vi napravam keif ke vi postiram benchmark denovive znaci battlefield 3 na 60 inch plazma izgleda nesto najdobro sto sum videono do sea .....
--- надополнето: Nov 13, 2011 8:59 PM ---

greska 8 gb ram ....Gejmeri sto ke kazete ? :) :)
mail

Zs me mrzi, toj go dadoa gratis, :) i onaka sega za sega e vrzan na plazma samo za igranje so joistici za niedna druga namena :)

Za rabota i drugi nameni samo Mac osx lion Windows NE

Дали некој знае од прилика која е цената на ATI HD 5770 ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom