коментатор
Пингвин
- Член од
- 25 февруари 2010
- Мислења
- 3.546
- Поени од реакции
- 9.457
INTEL графичките се колку да имаш слика на мониторотНе се разбирам многу во графички па да ве прашам Intel HD 3000 добра е за игри? Не некој којзнае колку јаки. Од поновите ке бидам задоволен само ПЕС 11/12 да ми ги тера.
Планирам деновиве да го земам овој.
ако ти е за пес и фифа, ке ти ги тера без проблемНе се разбирам многу во графички па да ве прашам Intel HD 3000 добра е за игри? Не некој којзнае колку јаки. Од поновите ке бидам задоволен само ПЕС 11/12 да ми ги тера.
Планирам деновиве да го земам овој.
Зависи за што мислиш да го користиш лаптопот... Ако ти е за гејмање, земи го моделот со 520m графичка, бидејки е доста подобра од вградената интел картица на другиот, ако не подобро земи го тој со i7-цата...Сакам да земам лап топ но не можам да се одлучам помегу: dell i7 со интел hd 3000 графичка и dell i5 со Nvidia 520m 1GB. 2 та лаптопи имаат по 6gb ram.
Da ja imam kartava i toa so ssd hdd i 16 gb ram ddr3 na eden od domasnite pc, no ne sum od Makedonija ziveam vo Sydney, aj ke vi napravam keif ke vi postiram benchmark denovive znaci battlefield 3 na 60 inch plazma izgleda nesto najdobro sto sum videono do sea .....Ако стварно ја имаш картава, честитки, мислам дека си првиот човек т.е. ентузијаст во Македонија што ја има картава
Можеш да постираш бенчмарк од Unigine Heaven DX11, Crysis 1 и BF3?
Јас ќе ти кажам дека не ти ја отвара сликата.greska 8 gb ram ....Gejmeri sto ke kazete ?
Точно такаЈас ќе ти кажам дека не ти ја отвара сликата.
Што бараш на Home Premium?