Графички карти

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
TEKKEN MUHAHA (y) okolu 13 godini na vrvot vo fight 1 vs 1 nema podobra igra

Ќе идеме офтопик, ама теккен во новава генерација е срање. Едноставно, најлоша е од триото. Дааалеку подобри се Street Fighter и Mortal Kombat. :)

Жал ми е што за PC ја има само Street Fighter 4...

koja e igra e BF3 be??? I vo Crysis2 ima opasni fightovi so vanzemaljcite koa te napagaat edno 20 komada vo metro skokpuk, stelath, armor on ova ona ne e losa sea aj pa i ti za razlika od drugite igri :)
--- надополнето: Jun 9, 2011 6:09 PM ---

TEKKEN MUHAHA (y) okolu 13 godini na vrvot vo fight 1 vs 1 nema podobra igra

Не си слушнал за MORTAL KOMBAT

koja e igra e BF3 be??? I vo Crysis2 ima opasni fightovi so vanzemaljcite koa te napagaat edno 20 komada vo metro skokpuk, stelath, armor on ova ona ne e losa sea aj pa i ti za razlika od drugite igri :)

Како мислиш која игра е? се зезаш или? ете има тема во игри подфорумот можеш да видиш подетапно која игра е, ако не знаеш сериозно која е...се работи за Battlefileld 3.

BТЊ, eве што е опасен fight со ванземаљци,

Сакам да ја сменам мојава HD 5770 bottleneck ми е, што е подобар избор помеѓу HD 6850 и GTX 460 на 1680x1050 резолуција? Буџетот е макс. 10.000.

Сакам да ја сменам мојава HD 5770 bottleneck ми е, што е подобар избор помеѓу HD 6850 и GTX 460 на 1680x1050 резолуција? Буџетот е макс. 10.000.
HD6850. Нешто подобро се оверклокува од џифорсот, а со максимален оверклок (ќе треба да го зголемиш напонот за тоа) е подобра и од HD6870.

6850, ако играш со високи сетинзи и AA/AF тогаш разликата помеѓу 5770 и 6850 иде и до над 35/50% во корист на 6850.

лол!

6850, ако играш со високи сетинзи и AA/AF тогаш разликата помеѓу 5770 и 6850 иде и до над 35/50% во корист на 6850.

лол!

Според видеово ја доминира HD 5770, се јадат со GTX 460 али сепак во повеќето игри подобро се покажува HD 6850, идам со 6850 :)

Како мислиш која игра е? се зезаш или? ете има тема во игри подфорумот можеш да видиш подетапно која игра е, ако не знаеш сериозно која е...се работи за Battlefileld 3.

BТЊ, eве што е опасен fight со ванземаљци,

Prethodnata battlefield ja svriv mnogu dobra ama kratka, novata BF3 ke vidime iako mislam deka pak ke ja pustam na full setings bez AA/AF i ke vadi 40-45 fps :) sepak ke vidime. Ne deka Crysis Warhead necini ama i Crysis 2 ima opasni fightovi a uste ne sum stignal do krajot me mrzi, na prvoto klipce jas ripam od kulata lasta i dodeka letam armor pustam sletuvam kako predator vo bojno pole ;) i toa oruzjeto od avionot e mnogu opasno :)

Планирам да земам графичка околу 4-5000 ден.
- Ве молам ваш совет ?
- Мој пример: Sapphire ATI HD 5670 1GB DDR5 ... Gigabyte Geforce GT 440 1GB DDR3

Планирам да земам графичка околу 4-5000 ден.
- Ве молам ваш совет ?
- Мој пример: Sapphire ATI HD 5670 1GB DDR5 ... Gigabyte Geforce GT 440 1GB DDR3
Првата.

ај затоа што не се разбирам многу у харвер дали може некој да ми каже шо графичка е ова и дали нешто чини? HD 1GB DDR3, DVI, HDMI inchip GAMING SPECIAL. фала...

ај затоа што не се разбирам многу у харвер дали може некој да ми каже шо графичка е ова и дали нешто чини? HD 1GB DDR3, DVI, HDMI inchip GAMING SPECIAL. фала...

А како се вика графичката?

Ми треба ненормално графичка ,но дека не се разбирам ич во овие сфери препорачајте ми ,цената да биде до 3500 денари.

Сакам да ги играм без проблем Call of Duty ,GTA...и да биде GeForce од тие ATI RADEON дуго сум пател.

Фала однапред !

тоа е финтата, неам појма... затоа ми изглеа сумњиво. иначе дел е од составен компјутер и така го пишува

Инсталирај си Everest и таму види како ти се вика графичката

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom