Градско дерби: Рома 1-0 Лацио

• Креатор на темата Креатор на темата Паган-др
  • Време на започнување Време на започнување

Победник на дербито

• Рома

Гласови: 49 72,1%
  • нерешено

Гласови: 7 10,3%
  • Лацио

Гласови: 12 17,6%

• Вкупно гласачи
    68
Статус
Затворена за нови мислења.
Ок добро еве и јас признавам можеби претерав во репликата, можеби сеуште ме држи еуфоријава така да ти се ИЗВИНУВАМ. Можеби пребрзав и претерав

брат не се замарај... кога се игра против Лацио ми е важна само победата и не е важно на каков начин ќе се постигне, не е важно дали Рома играла тиња фудбал или не заслужила да победи...

шо беше радување после голот човек ќе си рече лига на шампиони освоиле :pos2::pos2:

шо се дешаваше на трибини, се утепаа од пукање :wtf:
малце ми е жал за Лацио што се наоѓа меѓу последните 5 екипи... Серџио можеби е најзаслужен за резултатов, фати невозможни удари и му остана чиста мрежата до самиот крај... мораше да се победи во оваа средба за да се задржи чекорот со Парма,Џенова,Виола...

се надевам дека веќе во следното коло Лацио ќе забележат победа над Џенова и ќе ни направат услуга и на нас и на самите себеси... не заслужува оваа екипа вакво понижување..

шо беше радување после голот човек ќе си рече лига на шампиони освоиле :pos2::pos2:

Знаеш од која важност беше ова дерби и за навивачите/играчите на Рома и за навивачите/играчите на Лацио така?

Се на се, солидна игра. Криво ми е Мексес што излезе пред време, ама сепак Касети се покажа супер. Исто и Лацио имаа добра игра, но немаа реализација.

Forza Roma!:рома3:

ќути не прај муабет голема важност борба за Лига Европа догодина(се зезам):helou::helou:

шо се дешаваше на трибини, се утепаа од пукање :wtf:
малце ми е жал за Лацио што се наоѓа меѓу последните 5 екипи... Серџио можеби е најзаслужен за резултатов, фати невозможни удари и му остана чиста мрежата до самиот крај... мораше да се победи во оваа средба за да се задржи чекорот со Парма,Џенова,Виола...

се надевам дека веќе во следното коло Лацио ќе забележат победа над Џенова и ќе ни направат услуга и на нас и на самите себеси... не заслужува оваа екипа вакво понижување..

За екипа како Лацио не треба да се има жал! По она што им го направија на Пандев и Ледесма...едвај чекам у втора лига да испаднат!!! Жал ми е за играчите, а за тој копиљот Лотито ич!

:рома::рома::рома::рома::рома::рома:
заслужена победа :)

За оние што не ја видоа кореографијата бидејќи Телма се вклучи на веќе почнат натпревар

За оние што не ја видоа кореографијата бидејќи Телма се вклучи на веќе почнат натпревар

уфф одлично видео... многу добро изгледа, се надевам во иднина ќе можам и во живо да видам еден ваков настан

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom