bRutal savaGe
ಠ_ಠ
- Член од
- 10 јули 2009
- Мислења
- 4.213
- Поени од реакции
- 88
ајде бе нека почне веќе ! :asdasd:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ne za golot... posle natrevarot im pokazaНе видов убаво зашто глупиот режисер само голот го повторуваше али мислам дека претходно имаше фаул во напад, ако добро забележав Тоти го направи ( со нога влезе у играч на Лацио ) така да голот е дефакто нерегуларен.
.
Ајде ајде слободно плукајте ајде, слободно плукање ајде ајде без пари повелете, ах бе, мора да се фатите за Тоти одма мора, да му се фатите... А и имам еден предлог до вас да си направите унија односно фан клуб на Северно-Богаташки-Арогантни клубови од Италија и да си уживате.Не видов убаво зашто глупиот режисер само голот го повторуваше али мислам дека претходно имаше фаул во напад, ако добро забележав Тоти го направи ( со нога влезе у играч на Лацио ) така да голот е дефакто нерегуларен.
Ама не е битно ова жими сФе, оној Маури што промаши јебига, едноставно за истото мора казна, мора, па макар и од ваков нерегуларен гол.
Иначе се на се склопено тиња меч, поготово прво полувреме, очекував многу повеќе пред се од Рома но Лацио беа тие кои ја контролираа играта и наликуваа на домаќини.
Да а виде они што му правеа мината година кога освоија Лацио Куп, виде какви блузички носеа после тоа играчите на Лацио, виде на нив што пишуваше?ne za golot... posle natrevarot im pokazana navivacite na Lazio... a inace palec nadolu vo borbata na gladijatori znaci smrt... pa sega vidi kolku sportski poteg...![]()
Ајде ајде слободно плукајте ајде, слободно плукање ајде ајде без пари повелете, ах бе, мора да се фатите за Тоти одма мора, да му се фатите... А и имам еден предлог до вас да си направите унија односно фан клуб на Северно-Богаташки-Арогантни клубови од Италија и да си уживате.
Ова ако го направеше или му се случеше на некој играч од Интер до сега ќе имав да слушнам 1000 начини на оправдување и што ли уште не. Тоа што ти го викаш тиња меч си го кажуваш од страна на неутрален гледач (односно полуфан на Лацио само незнам зошто толку симпатии спрема нив кога имате болни сеќавања од нив во еден меч од последно коло). Рома изигра слабо поради тоа што Лацио имаше претеран мотив за ова дерби затоа што немаат победено 3 месеци, а по традиција секогаш против Рома некако како да се повампируваат. Но сепак ова беше типично Римско дерби. А за тоа како Лацио да бил тоа нема врска во вакви дуели тука не важи тоа домаќин или гостин.
Ок добро еве и јас признавам можеби претерав во репликата, можеби сеуште ме држи еуфоријава така да ти се ИЗВИНУВАМ. Можеби пребрзав и претеравЛеле лелеле, сум имал кошмари од Лацио, полуфан сум им бил и слично, бог да чува, зборам реално и објективно ко секогаш до сега а тоа што се коси со некои твои сваќања тоа е твој проблем.
Рома имаше само 2 шанси, Лацио ја имаше онаа посерионата преку Маури ( боља и од пенал ), премалку за вакво дерби со оглед на тоа што до ланската сезона се гледаше супер фудбал со голови и шанси, а не сега со дефектни тимови кои прашање е дали ке обезбедат место во ЛШ и Лига Европа .
За голот реков дека имаше фаул во напад али не видов добро бидејки ниеднаш не се даде репетиција на тој момент, кога повторно ке го видам голот и акцијата што претходеше ке се уверам дали сум во право или не.
А Тоти се спомне одма ко да сме фрлиле банана у кафез со мајмуни се палите ебаго а што е најтрагично ништо лошо не рековме. :wink:
Ајт уживајте си во победата, шо друго да ви кажам, сеедно ми беше кој ке тепа, никаков одраз немаше овој меч врз екипата за која навивам па да завземам некои си субјективни ставови.