Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
тоа посебно кога ке ми се залепе на патика балетанка сандала попиздувам сто на сат....и го пцујам најмалку 30 мин дотичниот што ја фрлиМене најмногу ме нервираат отпушоците од цигари и мастиките што се лепат по патики. Причина е тоа што народот очигледно е прост, па отпушоците и не се сметаат генерално за ѓубре и се фрлаат кај ќе се стигне...
Ова ме потсете на една слика што ја видов на нет каде во едно монденско летувалиште во Мексико имаше вака расфрлени отпадоци а ги имаа направено Англиски туристи ,и авторот на сликата баш истото го прашуваше дали истите тие Англичани исто вака го расфрлаат својот отпад и во Англија или само тука во МексикоФинтата е што истите овие ГОВЕДА се најпримерните граѓани кога ќе отидат во странство.
Зошто? Затоа што таму има казни, се е константно чисто и средено и едноставно не можеш да бидеш ВОЛ поради 2 главни причини: Страв и срам.
Domasnoto vospituvanje e mnogu bitno....kako moze edno dete da e vospitano,ako zivee vo nevospitana sredina....cest na isklucoci![]()
ja имам добро решение .... да увеземе Јапонци ...... сум бил во Токио ..... луѓето така пазат на ред , почитот им е примарност ..... видиш мравка .... get off my way bitch ситуација ти се случува ..... се случи Фукушима ?! не се како Украинците да ти тепа време а радијација си тече ..... они секој ден земјотреси ,патишта лом , до детал асфалт пукнатина да нема ..... сум видел и во Берлин ... исто гомно е и како кај нас ... мислиш Германци,чиста дисциплина ..... ма јок бе ..... на источната страна од градот оди , Шутка копи пејст ти е местото .... така да само Јапонија ти е Марс за планетава Земја ..... нека увезе Грујо и Јапонци ..... workout рутини да има наместо тешки казни ехехеНемора да значи. Чикаго и Њујорк се градови со по 10мил+ табиети, и јебига како се справуваат ?? Вработуваат многу чистачи кои цело време шетаат и чистат по секое ќоше .. Неможеш бре да очекуваш култура кога останува неисчистено 1 година. Друго е кога ќе видиш чисто, нема да фрлиш, али вака депонија, ќе си речеш ај бе да ти ебам од мене не е ѓубриштево, едно плус, а било, а небило ...
Добро толку ли е тешко тие шишиња, алкохоли, чипсови на сликата што се да ги зберат тие што си ги јаделе/пиеле и да ги фрлат во една канта ?
Толку ли е тешко?
Толку ли е тешко?
Толку ли е тешко?
Толку ли е тешко?
Добро толку ли е тешко тие шишиња, алкохоли, чипсови на сликата што се да ги зберат тие што си ги јаделе/пиеле и да ги фрлат во една канта ?
Толку ли е тешко?
Толку ли е тешко?
Толку ли е тешко?
Толку ли е тешко?