Градење на нов компјутер

• Креатор на темата Креатор на темата Мезнаеш
  • Време на започнување Време на започнување
@spaso еве соодветна тема

Инаку греота што не си ставил барем NH-D14, не иде Hyper 212 на тој процесор.

Go staviv iskreno da ti kazam samo radi toa sto vo Cooler master imam ogromno poverenie , a i do sega fala bogu raboti strasno dobro plus i samoto kukiste mi e HAF od cooler master pa taka ima nekoj kompakt inaku NH Dto e strasno isto taka samo kade da go najdam . Isto kako sto nemase razer taka mi stoi deka i toa ke se najde tesko .

Go staviv iskreno da ti kazam samo radi toa sto vo Cooler master imam ogromno poverenie , a i do sega fala bogu raboti strasno dobro plus i samoto kukiste mi e HAF od cooler master pa taka ima nekoj kompakt inaku NH Dto e strasno isto taka samo kade da go najdam . Isto kako sto nemase razer taka mi stoi deka i toa ke se najde tesko .

Имаш Noctua во JVSNet мислам.

So paricka e ? Inaku DA Noctuata na test e simply the best .

3700-4000 ден. мислам дека беше.
Инаку партал му ја направивме темава на @Мезнаеш од офтопик :D Ако можат модераторите да ги префрлат мислењата во посоодветна тема, како таа што ја линкав пред некој пост.

3700-4000 ден. мислам дека беше.
Инаку партал му ја направивме темава на @Мезнаеш од офтопик :D Ако можат модераторите да ги префрлат мислењата во посоодветна тема, како таа што ја линкав пред некој пост.
Ме издепримира конфигурацијава на spaso :icon_mrgr:

Епа ајде и ја да се пофалам малце :)
Нешто ново , нешто старо
Ново Куќиште, Напојување, Графичка и ССД
Стар Процесор, Рам, ХДД, Матична и Кулер за Процесор
pc2.jpgpc3.jpg pc4.jpg pc1.jpg

Нешто ново , нешто старо
Прегледај го приврзокот 101066Прегледај го приврзокот 101067 Прегледај го приврзокот 101068 Прегледај го приврзокот 101069
Колку те кошташе?

Нешто ново , нешто старо
Прегледај го приврзокот 101066Прегледај го приврзокот 101067 Прегледај го приврзокот 101068 Прегледај го приврзокот 101069

убава е куќарката, кој модел е и што пари ја заде?

Нешто ново , нешто старо

Како издржуваш Бог знае, јака ти душа. :D

Новите делови околу 31000 ден.[DOUBLEPOST=1409821363][/DOUBLEPOST]
Fractal Design Define R4, ги има во Анхоч
http://www.anhoch.com/pcmarket/index.php?cat_id=3006&pid=35844
Имам неколку прашања....

1. Дали го користиш предниот аудио џек?
2. Ако да, како е поврзан со матичната? Дали од задната страна како и другите кабли или нешто друго?
3. Дали има шум звукот?

Имам неколку прашања....

1. Дали го користиш предниот аудио џек?
2. Ако да, како е поврзан со матичната? Дали од задната страна како и другите кабли или нешто друго?
3. Дали има шум звукот?

1.Предното аудио уште не сум го пробал
2.Аудио кабелот поврзан е со матичната од задната страна, има мал отвор одма над напојувањето, од таму иде кабелот.
3. Добро што ме потсети да проверам дали има шум :)

So paricka e ? Inaku DA Noctuata na test e simply the best .
3700 во JVSnet плус маунт земав за Haswell пошто идеше со 2011 маунт систем. Мислам 3800 ме фати.

Со <300 RPM работи на default, супер лади и е многу тивок. Кога играм игри имам профил на AI Suite на 650-700 RPM да ми работи, сеуште е тивок и при тие вртежи а лади корне. Искрено нема потреба од custom профили пошто е со PWM вентилатори и сам си зголемува вртежи ама јас сум sucker за ладен систем и плус ми е интересно, ако некоја компонента ми надмине 50 степени ме фаќа паника. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom