GPS-Проблеми

• Креатор на темата Креатор на темата Riste123
  • Време на започнување Време на започнување

Riste123

RISTE
Член од
7 октомври 2009
Мислења
100
Поени од реакции
3
Дали може да ми каже некое место ода каде би далнлоадирам некоја апликација за навигација за Samsung GT-S8000 JET

Google maps за јава единствено таа

имаше и томтом за јава ама се плаќа :) никој не се умарал да ја кракне.

Мислам дека Македонија ја нема на GPS сеуште, единствено ги има магистралите и по некој регионален пат низ РМ.

Поправете ме ако грешам!

Мислам дека Македонија ја нема на GPS сеуште, единствено ги има магистралите и по некој регионален пат низ РМ.

Поправете ме ако грешам!

gresis..GARMIN ja ima detalno..

Исто и Google Maps. Треба уште работа на Google Maps за да се подобрат некои работи уште повеќе, но и сега не е лошо, ги има скоро сите улици, поважни места во градовите и слично. Еве пример јас користам Google Maps на мојот телефон и за Струмица мапата е одлична, точна е до метар, освен само што фалат некои мали улици и сокачиња кои ги има нацртано но сеуште немаат име и информации.

Дали и каде може да се најде туториал за инсталирање на ГПС на Нокие Е66 ???

Еднаш инсталирав али на мемориската, а сега пак пробав али нејке да ми се пушти воопшто ГАРМИН ХТ-то.

Еднаш инсталирав али на мемориската, а сега пак пробав али нејке да ми се пушти воопшто ГАРМИН ХТ-то.

Јас како што знам ГарминХТ се инсталира на мемориска картичка. Освен ако најдеш туторијал за инсталирање на меморијата од телефонот. А туторијал за инсталирање ГАРМИНХТ на мемориска картичка за Нокиа телефони имаш ТУКА! Следи ги инструкциите како што се напишани и би требало да завршиш работа без проблем.:smir:

GPS не се инсталира. Се инсталира софтвер за навигација. А како се инсталира софтверот, ти одговорија погоре :smir:

Поправете ме ако грешам!

Ухх не си се упатил во GPS светот. Само да знаеш колку има мапи за македонија, Скопје и многу други градови..

Дали некој може да ми каже каде можам да најдам апликација за GPS за LG GT505 ?

Фала однапред !

Каде може да најдам мапи за Скопје и Македонија ?
Имам acer e305, имам и некои мапи со него но нема за македонија, а и покажува дека нема сигнал, дали зависи сигналот од мапите што ги користам или не ?

abe kaj moze da najdam GPS aplikacija za samsung s5230

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom