Гостивар - Градот на Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата StormAngel
  • Време на започнување Време на започнување
Како да се поздравам коа со дечко ти си.Сакаш чутек да јадам...А,иначе не те оговарам примерен момак сум,и не сум по трачањето.

Како да се поздравам коа со дечко ти си.Сакаш чутек да јадам...А,иначе не те оговарам примерен момак сум,и не сум по трачањето.
леле бе.. па и тој не е толку страшен.. не се плаши ти

Така ми изгледа...некако А го свртам погледот на кај тебе тој одма ми фрла некој бесен поглед,мислиш...

Така ми изгледа...некако А го свртам погледот на кај тебе тој одма ми фрла некој бесен поглед,мислиш...
цццц... добро бе дете... знаеш дека Тарзан не тепа мајмуни... што се секираш па и ти:):):):)

Ја на мајмун ти личам бе?Готово сеа се навредив, нема да се посваттиме:pos2:

Давор не се плаши и ти одма ќе ги частиме по еда лимунада и после ќе се спријателиме и со дечкото на тиквичка хехе...:pos2::salut:

Jas do den denes ne znam...vo Gostivar poveke Albanci ziveat ili Turci?

МАКЕДОНЦИ хехе....абе не ги фермајте нив и тие не знааат колку се....

ај да ти кажам дека не сум ни од циглана!пошто те гледам се интересираш!од центар сум!кај моцарт живеам!сега ти е полесно?

Па Моцарт не е на центар!

Давор не се плаши и ти одма ќе ги частиме по еда лимунада и после ќе се спријателиме и со дечкото на тиквичка хехе...:pos2::salut:
па се надевам дека нема да се продаде за лимунада

Охооооо.За кикирики би се продал ја,а камо ли за лимунада.:pos2:

Гостивар!

Тука можете да кажете се што ви се допаѓа, и се што не ви се Допаѓа во Гостивар...Или за нешто друго!

Гостивар е град-држава како може да не ни се свиѓа. Америка за останатите градови, west side is the best

Тука можете да кажете се што ви се допаѓа, и се што не ви се Допаѓа во Гостивар...Или за нешто друго!

Златен има ваква тема веќе :) Прочепкај малку надоле низ подфорумите кај што пишува „градови“ :)

Гостивар е супер град бе не дека сум од гостивар

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom