Гостивар - Градот на Вардар

В

Вори

Гостин
Како да се поздравам коа со дечко ти си.Сакаш чутек да јадам...А,иначе не те оговарам примерен момак сум,и не сум по трачањето.

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Како да се поздравам коа со дечко ти си.Сакаш чутек да јадам...А,иначе не те оговарам примерен момак сум,и не сум по трачањето.
леле бе.. па и тој не е толку страшен.. не се плаши ти

В

Вори

Гостин
Така ми изгледа...некако А го свртам погледот на кај тебе тој одма ми фрла некој бесен поглед,мислиш...

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Така ми изгледа...некако А го свртам погледот на кај тебе тој одма ми фрла некој бесен поглед,мислиш...
цццц... добро бе дете... знаеш дека Тарзан не тепа мајмуни... што се секираш па и ти:):):):)

В

Вори

Гостин
Ја на мајмун ти личам бе?Готово сеа се навредив, нема да се посваттиме:pos2:

Член од
22 април 2008
Мислења
405
Поени од реакции
28
Давор не се плаши и ти одма ќе ги частиме по еда лимунада и после ќе се спријателиме и со дечкото на тиквичка хехе...:pos2::salut:

Jas do den denes ne znam...vo Gostivar poveke Albanci ziveat ili Turci?

МАКЕДОНЦИ хехе....абе не ги фермајте нив и тие не знааат колку се....

ај да ти кажам дека не сум ни од циглана!пошто те гледам се интересираш!од центар сум!кај моцарт живеам!сега ти е полесно?

Па Моцарт не е на центар!

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Давор не се плаши и ти одма ќе ги частиме по еда лимунада и после ќе се спријателиме и со дечкото на тиквичка хехе...:pos2::salut:
па се надевам дека нема да се продаде за лимунада

В

Вори

Гостин
Охооооо.За кикирики би се продал ја,а камо ли за лимунада.:pos2:

Enis_gv

Dictator.
Член од
17 март 2009
Мислења
353
Поени од реакции
9
Гостивар!

Тука можете да кажете се што ви се допаѓа, и се што не ви се Допаѓа во Гостивар...Или за нешто друго!

Член од
29 септември 2008
Мислења
13
Поени од реакции
3
Гостивар е град-држава како може да не ни се свиѓа. Америка за останатите градови, west side is the best

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Тука можете да кажете се што ви се допаѓа, и се што не ви се Допаѓа во Гостивар...Или за нешто друго!
Златен има ваква тема веќе :) Прочепкај малку надоле низ подфорумите кај што пишува „градови“ :)

Член од
12 јануари 2009
Мислења
721
Поени од реакции
40
Гостивар е супер град бе не дека сум од гостивар

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Sekoj go spomnuva Gostivar, a nikoj da kaze sto ima novo vo i okolu Gostivar. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom