Gossip Girl

• Креатор на темата Креатор на темата FoxXy Iv=)
  • Време на започнување Време на започнување

FoxXy Iv=)

Time passes..
Член од
10 мај 2008
Мислења
79
Поени од реакции
2
Sto mislite za serijava?!:)...Dali nekoj ja gleda?Vi se dopaga?
Jas li4no odvaj ja cekam sekoja nova epizoda:) .......:helou: :wink:

Ja imam doma na DVD ama uste ne sum pocnal da ja gledam,ali od luge sto ja gleale slusam pofalni kritiki,nesto bila kako americka Rebeldeway?!

Да не е тоа чудото на ОБН што иде со истите глумци од Бунтовници?

Pa kaj nas nikade ne ja davaat:(...jas od internet simnuvam epizodi....amerkanska serija...se desava se vo New York...so tinjdzeri:)...MN e interesna:):)...sega za sega ima samo 16 epizodi:) Ama ke izleguvaat use mn drugi...

прв пат слушам, ама би сакала да видам што е:lollipop:

0000039823_20070517133204.jpg

Eve slika od serijata-glumcite:)

A toa garant deka kaj nas za nekoi 5 godini:pos2: ...kako i site drugi interesni serii...kaj nas posledni so doagaat:P

Ја гледав до 9 епизода ама престанав... Многу ми е лигава. Уште кога почнува епизодата кога збори Госип Грл се гледа дека е за мали богаташчиња... xoxo bljak

super serija....bas me relaksira koga ja gledam :tv: ...odvaj cekam nova epizoda :helou:

Supper serija...XOXO....

Taa e edna od malkute novu serii koi sto pocnaa ovaa sezona 2007/08 i sto vredat. Bas zaradi toa taa e i prodolzena za II sezona....

Не ја гледам! Мислам прв пат слушам за серијава...

Јас ја обожавам серијава, мн е прекрасна. Ја изгледав цела 1 сезона за еден ден, секоја епизода е интересна и штета што ке треба да чекаме до септември за 2 сезона. Омилени ликови ми се Dan и Jenny.
И морам да кажам мн ми е слатка шпицата - "You know you love me, XOXO Gossip girl" zdr

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom