ГОСПОД ПОСТОИ !

• Креатор на темата Креатор на темата armin4o
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
http://www.dear-god.net/
Тоа е место каде секој може да напише и испрати своја молитва кон Господ. Разгледувајќи го Dear God ќе откриете многу тешки наслови на некои од молитвите. Има луѓе, кои пишуваат, дека се очајни и не разбираат зошто се уште живи...но доста од нив се со надежни наслови
Unfortunately, we just don’t have the time or resources to continue with Dear God - so we have decided to sell it. Interested in continuing ‘Dear God’, please contact bill@thecoolhunter.net
Го продале "Драгиот Бог"! Изгледа бог има поважни работи од слушање како некој му цмиздри! :pos2::pos2:

Го продале "Драгиот Бог"! Изгледа бог има поважни работи од слушање како некој му цмиздри! :pos2::pos2:
Економската криза и рецесија тешко го погодила Драгиот Бог.
Банкротирал кутриот. :pos2:

Бог го создал првиот човек(Адам),а ги создал и звездите,месечината и сонцето тогаш логично е ова да го направил некој семоќен (Бог) ! Моето прашање е кој го создал Бог,е сеа читам тука викате сам се создал ? Како може од ништо да се создаде нешто ? Семоќен бил али за да се создаде сам не ми е логично малце,мора нешто да има претходно за да биде он создаден а тоа никој незнае што е ! Иначе се разбира дека верувам бо БОГ,само не ми е јасно тоа што го прашав!

За мене господ постои , тој е еден и е многу моќен!
Верувам дека сите веруваме во еден бог поради тоа што ликот на ниеден бог не е прикажан само ликот на пратеникот/месијата кој го довел на земјата!
Мојот бог е 3 личности! Отецот синот и светиот дух!
И ако има атеисти па дури и антихристи... добро , нивно право , не очекувам да ме сватат , само нека не пробуваат не мене туку било кој верник да го Убедат дека бог не постои!

Според Даглас Адамс Бог е всушност голема зелена исекнотина од носот на суштеството Arkleseizure.
(reliable source/ask google for more info)

pocnuva od 1:50
gledajte i ucete ucete veruvajte.na mene mi dojde isus vo son 3 pati i facata mu ja vidov sve, mi zborese.gledajde go videovo i sledete ja vassula zaso isus zbori preku nejze gledajte i razberete.

gledajte i ucete ucete veruvajte.na mene mi dojde isus vo son 3 pati i facata mu ja vidov sve, mi zborese.gledajde go videovo i sledete ja vassula zaso isus zbori preku nejze gledajte i razberete.
Тоа е твојот доказ? Ти дошол во сон?:tapp:
Мене колку пати ми доаѓа во сон Џесика Алба УФ! Да знаеш само! Според тебе значи таа е лудо вљубена во мене! ЈЕЕЕЕЕ!

:tapp:

На Ден Енкројд вонземјаните во сон го повикувале да излези на улица...

nema da te ubeduvam.doagam kako bager,doagam vi kazuvam i prodolzuvam nema sto da ti objasnuvam.tvoe e dali ti ke veruvas,samo ti kazuvam deka neznaes sto pravis i protiv sto odis!

Доаѓаш како багер?!
Провери дали си потомок на Павлета.И тој имал халуцинации...
2010080213251325.jpg

Верувам во Бог, но не верувам дека некој жив човек досега или некогаш ќе докаже дека постои. Кога ќе умреме можеби тогаш нашата душа ќе има можност да дознае дали е тоа навистина точно или се е лага.

Za site tie sto go videle spasitelot vo son neka razmislat 2 pati dali toa e stvarno toj, i neka prosetaat malku po drugite crkvi okolu svetot (ili barem neka gi guglaat) i neka se uverat vo ogromnite varijacii vo likot na Isus.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom