Gosip Girl Skopje

• Креатор на темата Креатор на темата Moon Child
  • Време на започнување Време на започнување
Слушајте имам предлог......и така повеќето од нас се возрасни,и ни се гади да гледаме овакви работи,кои се појавуваат ко печурки на дожд,а треба да се појавуваат ко Халеева комета(кој разбрал разбрал).

->Дајте да ги собираме овие линкови,и да правиме архивирање(ќе ги бришеме потоа нормално)...со тоа што ќе направиме една таква официјална тема,и ќе бидеме малку погласни...и да ги натераме и весниците и телевизиите да почнат да се занимаваат со ова.

Да кренеме еден мини бунт до родителите....и да ги освестиме,дека нивните деца не користат само facebook,туку дека си разменуваат јавно
сексуални искуства со по неполни 15 години и помалку.

Македонец for president!!!

Македонец for president!!!

3c9483c505b6249ab0b0facbddec5cb5.jpg

Тинејџери. Ние бевме Мии и Марици, овие сега се помодерни, ОговарчЦури се :)

Туго.... Овде мора да се цитира Цаци
У наше време се знаеше, се оговараше со кафе кај другарка. А сеа шо, шо сеа?
Стварно родителиве кај им се на децава? Како ги воспитувале? Ги воспитувале ли воопшто или им тутнале лаптоп во раце и ги пуштиле да се занимаваат?
Едит: у вези родителите да дополнам, штотуку го прочитав вицов
Друштвен виц на денот
- Сине, се запаливме, излегувај надвор!
- Чекај да објавам на Фејсбук!!
- Тагни ме!!!

Внимавајте - најголемите тајни ќе бидат откриени тука!

http://gossipgirlskopje.tumblr.com/

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Не озбилно, децава имаат родители?
Кај иде државава:tapp:, мене ми се повраќа кога во трафика ќе видам трачарски списанија а овие отишле и чекор понапред се трачарат на интернет, тоа е кога копиљана чита трачарски списанија тоа е ефектот, ебати иднината што ја имаме со ваква копиљана:facepalm: Компјутер за секое дете, треба да се воведе ќутек за секое дете кампања подобри ефекти ќе има.

Јас не ги сфаќам коментарите “до кај дојде младинава“.

Ко мојата и вашата генерација да имаше поарни. Штета (за будалаштинските потенцијали) што немаше технолошка поткрепа.

Се е исто, само е се повеќе овозможено.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom