Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pozdravliavam go s tazi pesen.груевски ќе постави човек за претседател само некој кој може да го контролира
а очигледно неможе да го контролира бошковски.
односно му треба кукла со конци.
Ќе прочитаме ли некогаш сериозни обвинувања против Ѓорѓе Иванов дека во некој период некако и наштетил на Македонија, како на пример што читаме за Керим, или и понатака оние што нема да гласаат за Иванов, ќе постираат глупости без никаква основа?
Која анкета на ИРИ ја штелуваше????
Дај бе чоек пример ебаго,немој да ми вртиш одоколу.Кажи точно која анкета ја штелувал и како излегла после на изборите.Колку добро ја наштелувал дееее????Па зар некоја анкета на ИРИ не е штелувана?
Дај бе чоек пример ебаго,немој да ми вртиш одоколу.Кажи точно која анкета ја штелувал и како излегла после на изборите.Колку добро ја наштелувал дееее????![]()
Анкетите имаат психолошко влијание кај големиот број на неопределени граѓани, кои секогаш гласаат за најдобриот според анкетитеИспаѓат дека секој кој стигнел ги заебавал на СДСМ.:pos2:
Испаѓат дека секој кој стигнел ги заебавал на СДСМ.:pos2:
А ти мудрецу барем дали се консултираше со аматер психолог, еве не мора да е професионалец за да дадеш ваков заклучок?И за аматер психијатар содржината на ваков исказ кој на прва топка нагласува дека дошол од провинција е агресивно истакнување дека нема комплекс од тоа, непрашан од никого, што говори за обратното, дека тој комплекс го носи и не успеал да го исконтролира.Тоа би било веројатно неважно за нас, но покажува дека уште еден во низ оптоварени типови можеме лесно да добиеме на власт, чии мали провинциски фрустрации ќе ги лечиме со големопотезна политика за Алаксандар факинг големиот и Голема Македонија.
Сигурно Обама сега како претседател ќе те земе да му даваш стручна помош .:pos2:За сите други луѓе и влади што не гледаат од големите градови па се до малите села, како она каде што беше роден татко ми, да знаат дека Америка е пријател на секоја нација и на секој маж, жена и дете кои сакаат иднина на мир и достоинство“, изјави Барак Обама (за време на свеченоста) .