Ѓорѓи Иванов кандидат на ВМРО-ДПМНЕ за претседател

• Креатор на темата Креатор на темата kolize
  • Време на започнување Време на започнување
Имаше форумџии кои викаа на претседателски избори треба да се гласа за човек а НЕ за партија еве ви ја шансата:wink:

Ivanov e anonimec vo Internacionalnite odnosi, i sferi, bez tronka iskustvo vo diplomatija i megjunarodna politika.:toe::toe:

Kolku toj covek moze da lobira za Makedonija?

Da ne ispadne kako Brane, da moze najdaleku do Romanija da otide na oficijalna poseta???:toe::toe:

оди на правен факултет и прашај како се вика професорот

Знам јас како се вика, и ако таа една буква ти е проблем слободно гласај за друг на кого нема да му згрешат во името нешто.

керим, или Ѓорѓи? Ѓорѓи и уше кило крв за чоеков! Ебати комуњарските тролови, кој лик антимакедонски ни го нудат, керим бе?! Човекот кој одби да се врати во Македонија кога се ствараше државата! А од Ѓорѓи по сталожен, по down to earth личност не сум сретнал! Дај боже да помине на конвенција човеков! М А К Е Д О Н И ЈА!!!

Абе знаеш ли што ми дојде ептен симптоматично, иако и мене на прв поглед ми импонираше кариерава на Керим, кога ќе помислам дека типчето (наше) што се изнајаде бурек за ВМРО цело време 24ч, уште пред да се дознае дали Керим ќе се кандидира и од чија страна овој му отвори тема- пробен балон :)

Значи знаело пилето дека Керим нема да биде со ВМРО иначе од каде толкава жестина во поддршката за Керим а!?! .. хех брејј.. како ли ни се промакна само!? :kesa:

Чим Чипо ни турка промена на име, а воедно и кандидатура на Керим, нема некоја виша филозофија на интереси кој за кого работи.

Зар се надеваа дека лесно ќе го заслепат народот и со “натпартиски“ каднидат од редовите на бившата си партија :tapp:

Беља работа е УДБА, ако некој знае да ти саботира организација и држава, само они.

koj go izjavil ova?

Цацко.

Знам јас како се вика, и ако таа една буква ти е проблем слободно гласај за друг на кого нема да му згрешат во името нешто.

ех да беше само таа една буква проблемот, него ај батали, нека си гласа секој како си мисли

Ivanov e anonimec vo Internacionalnite odnosi, i sferi, bez tronka iskustvo vo diplomatija i megjunarodna politika.:toe::toe:

Da ne ispadne kako Brane, da moze najdaleku do Romanija da otide na oficijalna poseta???:toe::toe:

Едно време и за Тито учевме дека бил машинбравар, Лех Валенса исто така беше нешто слично. Така работите не се гледаат. Секогаш ние во стартот правиме погрешен „ценовник“ за некоја личност. Соња беше префалена „Татовка“. Дајте на луѓето кои се потенциални кандидати шанса да се представат, па после гласајте за кого сакате. Човекот денес слушнавме дека е потенцијален кандидат, па има време ако официјално стане веројатно ќе чуеме повеќе кој е што е. Ние веднаш дескредитираме :toe:

Мислам дека уште официјално не е објавено дека Иванов ќе биде кандидат за прецедател како што разбрав од медиумиве кажаа дека е само предложен од група членови...

...
Зар се надеваа дека лесно ќе го заслепат народот и со “натпартиски“ каднидат од редовите на бившата си партија :tapp:
...

керим никогаш не бил член на ниедна партија а за министер за надворешни работи беше предложен од либералната партија, која во тоа време ја водеше гуштеров

Егеец е Иванов, колку што знам :)

Па што смета тоа,секако се навикнавме на “увозни председатели“,а и Валандово било поблиску до неговиот “виљајет“.:toe:

Абе сега анонимец,па бртму не беше анонимец кога го фатија во аферата за меѓународен(читај Бугарски) шверц.:toe:

керим никогаш не бил член на ниедна партија а за министер за надворешни работи беше предложен од либералната партија, која во тоа време ја водеше гуштеров

taka e...i mnogu brzo se vklopi vo tajfata:tapp:

Абе сега анонимец,па бртму не беше анонимец кога го фатија во аферата за меѓународен(читај Бугарски) шверц.:toe:

А и не бил баш анонимец:

Прогнозите одат дури дотаму што за најсериозен кандидат на ВМРО-ДПМНЕ се спомнува и името на професорот Ѓорѓи Иванов, кој истовремено му е и советник на премиерот. Реакциите за Иванов досега неколку пати се тестираа во јавноста. Тој најпрвин се појави како предмет на конфликт меѓу Црвенковски и Груевски, кога претседателот одби да ја потпише акредитацијата за негово амбасадорување во Лондон. Понатаму, неговото име доста гласно се спомнуваше и како опција за нов преговарач во спорот со името, откако Црвенковски го разреши Никола Димитров.

Ма каков Срѓан Керим,човек кој другарува со Цане Суботиќ и Мило Ѓукановиќ не ни треба,па имаме еден таков веќе.По мене овој Ќерим треба прво на едно големо проветрување(лустрација) да оди па да се кандидира за претседател.

Професоре Иванов го имате мојот глас(а бев решена да не искачам на гласање,ама овој пат ќе направам исклучок).:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom