Ѓорѓи Иванов е кандидатот на ВМРО-ДПМНЕ

• Креатор на темата Креатор на темата grande-juve
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
G

grande-juve

Гостин
Претседателски кандидат на ВМРО-ДПМНЕ за претстојните претседателски избори е професорот Ѓорѓе Иванов. Тој на вечерашната Конвенција на партијата доби доверба од 1.016 делегати, додека вториот кандидат Тодор Петров, претседател на Светскиот македонски конгрес, освои 91 глас.

gorgi-ivanov.jpg

И сега со бомбоњера да му одиме дома?

Се знаеше дека овој сурат ќе биде.

Лелеееее ојдовме јабанааааа:kesa:

вечерва ноќ на лоши вести
изгубивме од данска, фрле за претседател, сеа и овај... тито за градоначалник у пм се

Претседателски кандидат на ВМРО-ДПМНЕ за претстојните претседателски избори е професорот Ѓорѓе Иванов. Тој на вечерашната Конвенција на партијата доби доверба од 1.016 делегати, додека вториот кандидат Тодор Петров, претседател на Светскиот македонски конгрес, освои 91 глас.
Demokratija?!!!
Aha, da.....

Koga veke se proklamiraat za tolkavi demokrati, barem da ja laziraa do nekade brojkata majku mu....

Еј не знаевме, чекавме да заврши конвенцијата. Формални партиски глупости за во јавност да гледа глуп народ.:pos:

Demokratija?!!!
Aha, da.....

Koga veke se proklamiraat za tolkavi demokrati, barem da ja laziraa do nekade brojkata majku mu....

А бе шо збориш бе?? Демек требало да се обидат да лажираат за да угодат на таквите ко тебе? Знаеш подобро е вакво владејачко партиско единство него да се брука нашава опозиција со фрле.

vakov covek ne e za pretsedatel nitu na tanguzija pa kamo li na makedonija go povikuvam siot makedonski narod da go dade svojot glas za BRAT LJUBE!!!!

А колку беше неизвесно, па тоа каква битка се водеше исто ко Клинтон и Обама... па можи пожешко

Требаше да ја играм сингл у кладилница дека Иванов ќе биде претседателски кандидат. Кај не ми текна.:uvo:

Требаше да ја играм сингл у кладилница дека Иванов ќе биде претседателски кандидат. Кај не ми текна.:uvo:
Си требал, ама нема да си се офајдел нешто посебно, коефициентот би бил 1.01.:pos2::pos2::pos2:

Ја до последен момент мислев дека на пенали ќе е...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom