Горан Пандев

• Креатор на темата Креатор на темата pinky**
  • Време на започнување Време на започнување
Ма каков Тотенхем, ќе се загуби таму. Бент, Павличенко(изјави дека ќе остане и следната сезона и ќе даде 20 гола), Дефо и Кин. Едноставно нели, преголема конкуренција...башка и Англија и Италија се два различни поима.

Најдобро му е да остане во Лацио или да оде во Баерн Минхен.:helou:

Ма каков Тотенхем, ќе се загуби таму. Бент, Павличенко(изјави дека ќе остане и следната сезона и ќе даде 20 гола), Дефо и Кин. Едноставно нели, преголема конкуренција...башка и Англија и Италија се два различни поима.

Најдобро му е да остане во Лацио или да оде во Баерн Минхен.:helou:

Bayern bi bila prava distinacija,ke osvojuva Tituli kolku dusa mu posaka a isto vremeno ke bide u cenar paznja...Bayern si e Bayern,a so Totenhem ke mora malku podolgo vreme da poceka duri osvoji nesto...

Абе што е битно кај ќе оди,важно ќе зема поише пари одколку што зема сега во Лацио:smir:

Bayern bi bila prava distinacija,ke osvojuva Tituli kolku dusa mu posaka a isto vremeno ke bide u cenar paznja...Bayern si e Bayern,a so Totenhem ke mora malku podolgo vreme da poceka duri osvoji nesto...

Што ми правиш смешен :pos2:

Пандевчо како се одвиваат работиве би требал да го напушти Лацио тоа дефинитивно нема иднина у таков нижеразреден клуб. Али и би требал да остане у Италија и да иде у Јуве или Фиорентина кои се заинтересирани за него

A зошто би греел клуба во Тотенхем? Хари Реднап го представува Пандев како ЦЕЛ БРОЈ 1 во летниот преоден рок.. зарем некоја цел број 1 грее клупа? Павиличенко најверојатно ќе остане ама Бент си оди... се отвара место за Пандев иако сигурен сум дека и да останат тие двајца тој ќе си избори сам место во почетните 11, исто беше и во Лацио на почетокот, ако се сеќавате...

Нека оде кај сака,само нека не оде у Тотенхем

Нека иде кај сака, само не во друг Италијански клуб.

Па супер е ако оди во Тотенхем, ќе го гледам почесто, оти не сум некој љубител на Италијанското првенство, супер :)

A зошто би греел клуба во Тотенхем? Хари Реднап го представува Пандев како ЦЕЛ БРОЈ 1 во летниот преоден рок.. зарем некоја цел број 1 грее клупа? Павиличенко најверојатно ќе остане ама Бент си оди... се отвара место за Пандев иако сигурен сум дека и да останат тие двајца тој ќе си избори сам место во почетните 11, исто беше и во Лацио на почетокот, ако се сеќавате...

Тука се Дефо и Робин Кин што тешко,мое мислење е или Фиорентина или да остане во Лацио ќе биде најдобро решение барем ќе добива шанса и ќе игра.Ако отиде во појак тим ќе седи на клупа и на следниот пазар ќе си отиде во послаб тим и од Лацио!

Тука се Дефо и Робин Кин што тешко,мое мислење е или Фиорентина или да остане во Лацио ќе биде најдобро решение барем ќе добива шанса и ќе игра.Ако отиде во појак тим ќе седи на клупа и на следниот пазар ќе си отиде во послаб тим и од Лацио!

Категорично не сака да остане во Италија и да игра за друг клуб...и јас го сакав во Јуве ама :toe: Тотенхем е одличен клуб...и кога дојде во Лацио не почна одма прва,немајте гајле ќе се наметне сигурно а ред е и да проба некоја друга лига :vozbud:

Категорично не сака да остане во Италија и да игра за друг клуб...и јас го сакав во Јуве ама :toe: Тотенхем е одличен клуб...и кога дојде во Лацио не почна одма прва,немајте гајле ќе се наметне сигурно а ред е и да проба некоја друга лига :vozbud:
Toa го изјави и во емисијата на Филе, Топки..Дека ако веќе си оди од Лацио тогаш сигурно тоа ќе биде клуб надвор од Италија...

Може да се пробие и во Тотенхем бе...и во Лацио на почетокот му беше тешко но се навикна...секој почеток е тежок така да мислам дека ако оди во Тотенхем ќе биде супер ..

Тотенхем е прав тим за него(за нив навивам иначе).Во нападот таму освен Кин никој друг нема кредит голем кај Реднап.
Дефо е камен не знам зашто го вратија уопште, Бент е така-така, Павличенко се измачува ко грешен ѓавол секое коло до шестнаесетник да дојде.
Има да си легне таму ко јогурт на бурек. Со Ленон(ако не го земе некој, кој го земе крв да сере) и Хадлстоун чуда може да прави.
Тотенхем тешко да избори пласман за било какво европско натпреварвање од есен, најверојатно и ремонт ќе има голем и на нови темели ќе може да си се установи како звезда.
Башка Англиско има пун курац утакмици и купови и да се труди нема да остане без голови.
Ова ми е прва варијанта доколку Баерн не го бара,што не ми се верува( они кандусиваат играчи од зима) али ако може да иде во Баерн нека прифаќа со две раце.

Што ми правиш смешен :pos2:

Пандевчо како се одвиваат работиве би требал да го напушти Лацио тоа дефинитивно нема иднина у таков нижеразреден клуб. Али и би требал да остане у Италија и да иде у Јуве или Фиорентина кои се заинтересирани за него
a sto e toa tolku smesno,objasni ako mozes?Bayern e niskorazreden klub za tebe,ispravime ako gresam?!!

Да!

Имаат шанса да го освојат само германскиот куп :pos2:

За лига шампиони нема шанса, а за другата титула ќе ти каже баткото на аватарот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom