Горан Пандев

• Креатор на темата Креатор на темата pinky**
  • Време на започнување Време на започнување
Што му љубоморите на Пандев, човекот сам си отиде у Италија сам си успеа пари направи :sneaky:, деца направи (y) што уште треба да направи?

Уште да отидеше сам во Италија...нека му биде благодарен на бате Ване, море и споменик треба да му направи. Интер сакаа да го купат само Стојков, бате Ване ги убедил да го земат и Пандев во пакет.

Што му љубоморите на Пандев, човекот сам си отиде у Италија сам си успеа пари направи :sneaky:, деца направи (y) што уште треба да направи?

Пандев е спортист, фудбалер. Ова што ти го опиша е типичен печалбар.

Уште да отидеше сам во Италија...нека му биде благодарен на бате Ване, море и споменик треба да му направи. Интер сакаа да го купат само Стојков, бате Ване ги убедил да го земат и Пандев во пакет.
Бате Ване не земал пари, неееее!

И нема врска дека он убедувал некој, Интер ги забележале и двајцата, али највеќе очекувале од Стојков...

Македонци пријателе, од пуста завист и три кила сол ќе изедат...него бавчава наша иако се усра на дебито, верувам дека се шитна во правата екипа и дека ќе ги плеска фаворитите квалитетно.
Напред Бавчо со тебе сме!!!

Да, ова ми имаат кажувано луѓе од Струмица .. Овие го барале само Стојков, а Бате Ване им рекол уште 1-2 милиона за Пандев и двајцата у пакет, ова Пандев како паричка за подкусурување му дошло. И види до кај дојде сеа паричката за подкусурување и вистинскиот производ во ''пакетот'' .. Така да без Бате Ване ништо .. И дел од парите ги инверстирал во рефлектори за стадион во Струмица, немале рефлектори .. :)

Ми се јавија пред утакмицата со Џенова, еден од Струмица, не е битно кој и ми вели Струмица е зад тебе .. Јас се обрнувам ... ГЛЕДАМ БАТЕ ВАНЕ САМ ! :pos:

Ми се јавија пред утакмицата со Џенова, еден од Струмица, не е битно кој и ми вели Струмица е зад тебе .. Јас се обрнувам ... ГЛЕДАМ БАТЕ ВАНЕ САМ ! :pos:

Овааааај...нема боље клип! :icon_mrgr:

Овааааај...нема боље клип! :icon_mrgr:

Може ли да ве прашам јас, може ли да ми одговорите така ? Од што произлегува сидата ? Одговорете ми. Ако не можете јас ќе ви одговорам. Сидата произлегува од дупење, така? (пази му став со раце) :pos:

Aбе горане горане ... кога ќе се слави вака на градски , туку заборавив јас овoj и останатите играат за пари не за национален тим (n)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom