Горан Пандев

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.836
Поени од реакции
10.269
Што му љубоморите на Пандев, човекот сам си отиде у Италија сам си успеа пари направи :sneaky:, деца направи (y) што уште треба да направи?
Уште да отидеше сам во Италија...нека му биде благодарен на бате Ване, море и споменик треба да му направи. Интер сакаа да го купат само Стојков, бате Ване ги убедил да го земат и Пандев во пакет.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Што му љубоморите на Пандев, човекот сам си отиде у Италија сам си успеа пари направи :sneaky:, деца направи (y) што уште треба да направи?
Пандев е спортист, фудбалер. Ова што ти го опиша е типичен печалбар.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
Уште да отидеше сам во Италија...нека му биде благодарен на бате Ване, море и споменик треба да му направи. Интер сакаа да го купат само Стојков, бате Ване ги убедил да го земат и Пандев во пакет.
Бате Ване не земал пари, неееее!

И нема врска дека он убедувал некој, Интер ги забележале и двајцата, али највеќе очекувале од Стојков...

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.841
Поени од реакции
11.491
Македонци пријателе, од пуста завист и три кила сол ќе изедат...него бавчава наша иако се усра на дебито, верувам дека се шитна во правата екипа и дека ќе ги плеска фаворитите квалитетно.
Напред Бавчо со тебе сме!!!

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Да, ова ми имаат кажувано луѓе од Струмица .. Овие го барале само Стојков, а Бате Ване им рекол уште 1-2 милиона за Пандев и двајцата у пакет, ова Пандев како паричка за подкусурување му дошло. И види до кај дојде сеа паричката за подкусурување и вистинскиот производ во ''пакетот'' .. Така да без Бате Ване ништо .. И дел од парите ги инверстирал во рефлектори за стадион во Струмица, немале рефлектори .. :)

Ми се јавија пред утакмицата со Џенова, еден од Струмица, не е битно кој и ми вели Струмица е зад тебе .. Јас се обрнувам ... ГЛЕДАМ БАТЕ ВАНЕ САМ ! :pos:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.841
Поени од реакции
11.491
Ми се јавија пред утакмицата со Џенова, еден од Струмица, не е битно кој и ми вели Струмица е зад тебе .. Јас се обрнувам ... ГЛЕДАМ БАТЕ ВАНЕ САМ ! :pos:
Овааааај...нема боље клип! :icon_mrgr:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Овааааај...нема боље клип! :icon_mrgr:
Може ли да ве прашам јас, може ли да ми одговорите така ? Од што произлегува сидата ? Одговорете ми. Ако не можете јас ќе ви одговорам. Сидата произлегува од дупење, така? (пази му став со раце) :pos:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Сабајле околу 2-3 часот му се роди на Горан ќерка.
Нека е жива и здрава :)

Член од
10 јануари 2011
Мислења
1.658
Поени од реакции
3.322
ГООООООООООООООООООООРААААААААААААААААААААН

V1kTo.Or

Талкач
Член од
16 август 2011
Мислења
504
Поени од реакции
304
Aбе горане горане ... кога ќе се слави вака на градски , туку заборавив јас овoj и останатите играат за пари не за национален тим (n)

Kajgana Shop

На врв Bottom