Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не плукаме бе фнуче,јас ти кажав дека толку му е капацитетот,сеа и тој знај по некој потег ова-она,и ти велам дека лацио е клубот негов во кој може да играAbe kako ne vi e sram go plukate svoeto naseto makedonsko dete koe e edinstveno ne pretstavuva tamu vo tugina kako MAKEDONIJA
treba da se gordeete so nego:uvo:
Кој Пандев бе,кој ве лажи...земете реалноста во обзир,не може да издржи 40мин темпо
Знаете има некој кој многу појќе познава фудбалската игра,а лацио е идеален клуб за него,друг не постои...не читајте пропаганди за пандев,лажни се сите
Не сфаќам како може да бидете задовлни од тоа што ќе останел Пандев во Лацио !? Па јас не можам да се помирам со фактот дека најдобриот, убедливо најдобриот Македонски фудбалер ќе игра во просечна екипа. Па срам ми е да слушнам дека нашиот Пандев изгубил од некоја си Пескара или Реџина. Да, победи против Милан во купот ама тоа одма се заборава после 2-3 порази од слаби екипи. Во извештаите на итернет од европските сајтови, побарајте, никој не напиша „Лацио победи“, секаде стои „Милан е елиминиран“. Тоа е проклетството да си во слаб клуб. Немаат голема тежина твоите голови.
Ако стварно некој клуб сака да го донесе Пандев, ни Лотито ни Мотито тоа не може да го спречи. Јас мислам дека Пандев, за жал, е само на поширок список кај јаките клубови.
Не плукаме бе фнуче,јас ти кажав дека толку му е капацитетот,сеа и тој знај по некој потег ова-она,и ти велам дека лацио е клубот негов во кој може да игра
А шо треба да прајме да се клањаме
Можеби има некој што го омаловажува Пандев.
Јас не. Супер фудбалер е.
Јас сакам да оди во подобар клуб. Ако некој клуб го сака, нормално.
Во Лацио успеа да се докаже, го сврте вниманието кон себе, па сега на ред е да направи чекор нагоре.
Можеби не можеме да го споредуваме со К.Роналдо или Роналдињо, ама дефинитивно заслужува да игра во клуб со поголеми амбиции.
потполно се согласувам со тебеСе гордееме со Пандев, секако. Цар е во Лацио, нека си остане таму.
Игра супер, дава голови ама резултатите се тие што се памтат. Ако сака Пандев да ја заврши кариерата без освоена титула нека си седи во просечен клуб.
После 10тина години, ќе видиме дали некој ќе се сеќава на екстра играчот што не постигнал клубски успех. Што ќе стави во витрина дома?Само натписите од весници. Пехар??? Кога со оваа екипа на Лацио?
После ќе го споредуваме со Дарко Панчев, и нормално сите ќе кажеме дека Горан Пандев е подобриот, ама дали е поуспешниот!?
Дарко Панчев, без разлика дали некој му ги местел головите, беше Европски првак, Интерконтинентален првак, ЈУ - првак. Уште се сеќаваме на финалето во Бари, Дарко го шутираше решавачкиот пенал. Тој ја донесе титулата на Ѕвезда.
Точно е дека не е битно каде се наоѓаш, туку што ќе направиш на местото каде се наоѓаш.
А што ќе донесе Пандев за Лацио??? Опстанок во Серија А???
Штета би било да се задоволи со Лацио, млад е и сега му е супер таму. Ама за 1-2 години мора да си оди и сигурно има квалитет да избори место во појак клуб.
Игра супер, дава голови ама резултатите се тие што се памтат. Ако сака Пандев да ја заврши кариерата без освоена титула нека си седи во просечен клуб.
Да, нели подобро е со Челзи, Реал или некој друг клуб да освои ЛШ, да го добие медалот на крај, да му го дадат да го подржи 5-10 секунди (на трофејот мислам), а пет утакмици дали изиграл вкупно во Лига на Шампиони (и тоа од клупа влегол)...
Да, нели подобро е со Челзи, Реал или некој друг клуб да освои ЛШ, да го добие медалот на крај, да му го дадат да го подржи 5-10 секунди (на трофејот мислам), а пет утакмици дали изиграл вкупно во Лига на Шампиони (и тоа од клупа влегол)...
Вака, самото тоа што е најдобар во Лацио, што играл во Лигата на шампионите и што му дал вкупно 3 гола на Реал Мадрид е огромен резултат.