Горан Пандев

• Креатор на темата Креатор на темата pinky**
  • Време на започнување Време на започнување
Повреден е. Препоните. Колку треба да паузира не знам. Повеќе детали може да добиеш од некој фан на Лацио. :toe:

Пандев е класа играч. Нема муабет. Јас сум фан на Лацио...кога слушнав дека македонец односно Пандев ќе игра за тимот за којшто навивам, уште пострастно ги гледам утакмиците на Лацио. Дечкото е голем креатор во играта на Лацио и нашата репрезентација. Феноменално игра и стана миленик на тифозите на Лацио. Ги шмекна сите со неговата игра и скромност како личност...само напред Гоки..Ти си наша гордост...Форца Лацио...

Abe kako ne vi e sram go plukate svoeto naseto makedonsko dete koe e edinstveno ne pretstavuva tamu vo tugina kako MAKEDONIJA
treba da se gordeete so nego:uvo:
Не плукаме бе фнуче,јас ти кажав дека толку му е капацитетот,сеа и тој знај по некој потег ова-она,и ти велам дека лацио е клубот негов во кој може да игра
А шо треба да прајме да се клањаме

Кој Пандев бе,кој ве лажи...земете реалноста во обзир,не може да издржи 40мин темпо
Знаете има некој кој многу појќе познава фудбалската игра,а лацио е идеален клуб за него,друг не постои...не читајте пропаганди за пандев,лажни се сите

Не сфаќам како може да бидете задовлни од тоа што ќе останел Пандев во Лацио !? Па јас не можам да се помирам со фактот дека најдобриот, убедливо најдобриот Македонски фудбалер ќе игра во просечна екипа. Па срам ми е да слушнам дека нашиот Пандев изгубил од некоја си Пескара или Реџина. Да, победи против Милан во купот ама тоа одма се заборава после 2-3 порази од слаби екипи. Во извештаите на итернет од европските сајтови, побарајте, никој не напиша „Лацио победи“, секаде стои „Милан е елиминиран“. Тоа е проклетството да си во слаб клуб. Немаат голема тежина твоите голови.
Ако стварно некој клуб сака да го донесе Пандев, ни Лотито ни Мотито тоа не може да го спречи. Јас мислам дека Пандев, за жал, е само на поширок список кај јаките клубови.

Не плукаме бе фнуче,јас ти кажав дека толку му е капацитетот,сеа и тој знај по некој потег ова-она,и ти велам дека лацио е клубот негов во кој може да игра
А шо треба да прајме да се клањаме

Дај бе уозбилете се...... Панчев да не беше подобар?? Ај жити се Роналдињо, К. Роналдо секој шут гол им е така?? Лацио играат во СЕРИЈА Ц2Ц, не играат во серија А така??? Лацио ги направите Модена...... Пандев нема потези??

Па ебаго секоја година дава повеќе голови, оваа сезона е бомба, прв стрелец беше едно време со Зарате заедно, гол им дава на Милан за победа и пка не чини..... Како прво Лацио со години е во финансиска криза, немаат пари и тоа е причината за непостојаноста, за киксовите... И Интер го шутнаа можебо, он отиде во Анкона, и еве во Лацио стана ѕвезда и он да ги шутне сеа Лацио, покрај се што му дале... Во репрезантација, точно послабо игра, ама со кој да игра, му требаат барем уште 2ца играчи од негова класа.... На Реал двата гома што им ги брцна?? Или поубави ќе беа ако играше во Челзи.....
Ај поздрав со коментаторов

ау почнавте сеа и да го омаловажувате Пандев,типично македонски,браво

Можеби има некој што го омаловажува Пандев.
Јас не. Супер фудбалер е.
Јас сакам да оди во подобар клуб. Ако некој клуб го сака, нормално.
Во Лацио успеа да се докаже, го сврте вниманието кон себе, па сега на ред е да направи чекор нагоре.
Можеби не можеме да го споредуваме со К.Роналдо или Роналдињо, ама дефинитивно заслужува да игра во клуб со поголеми амбиции.

Можеби има некој што го омаловажува Пандев.
Јас не. Супер фудбалер е.
Јас сакам да оди во подобар клуб. Ако некој клуб го сака, нормално.
Во Лацио успеа да се докаже, го сврте вниманието кон себе, па сега на ред е да направи чекор нагоре.
Можеби не можеме да го споредуваме со К.Роналдо или Роналдињо, ама дефинитивно заслужува да игра во клуб со поголеми амбиции.

Нормално дека не можеме, пошто е повреден играч од нив. Подобар е во превод. Покорисен за екипата, само што овие се пополуарни. Продаваат дресови и имаат 16 презимиња. Се чаталат на терен, имаат залижана фризура и не се од западен балкан.
И да, заслужува да игра во клуб со големи амбиции, ама ако фатам ти набројувам кој се` има играно за Лацио, ќе искочи поинаква приказната.

Луѓе! Горан Пандев е во репрезентацијата на светот, *рамо до рамо* со: Кристијано Роналдо, Роналдињо, Кака, Дел Пјеро, Канаваро и сите најголеми фудбалски имиња на планетава во моментов.

И вие ќе кажете дека *не го бива*?!?!?!? :uvo::uvo::uvo::uvo:

Што мислите, ако отишол во поглем клуб наместо Лацио, ќе бил забележан? Никако - ќе седел на клупа нон-стоп, а други ќе играле наместо него и *другите* ќе биле забележени. Тоа што Пандев е подолго време во Лацио и што се разви во ова што е сега му овозможи да биде виден и ставен во репрезентацијата на светот.

И не знам зошто барате да замине во поголем клуб, кога Лацио за него е идеален клуб веќе подолго време. Не е битно каде се наоѓаш, туку што ќе направиш на местото каде се наоѓаш. А Пандев и тоа како добро се снаоѓа во Лацио.

Затоа, можеме само да се гордееме што Пандев е во Лацио и што израсна во нивен најдобар играч, а за наш да не збориме. :zver:

Се гордееме со Пандев, секако. Цар е во Лацио, нека си остане таму.

Игра супер, дава голови ама резултатите се тие што се памтат. Ако сака Пандев да ја заврши кариерата без освоена титула нека си седи во просечен клуб.
После 10тина години, ќе видиме дали некој ќе се сеќава на екстра играчот што не постигнал клубски успех. Што ќе стави во витрина дома?Само натписите од весници. Пехар??? Кога со оваа екипа на Лацио?

После ќе го споредуваме со Дарко Панчев, и нормално сите ќе кажеме дека Горан Пандев е подобриот, ама дали е поуспешниот!?
Дарко Панчев, без разлика дали некој му ги местел головите, беше Европски првак, Интерконтинентален првак, ЈУ - првак. Уште се сеќаваме на финалето во Бари, Дарко го шутираше решавачкиот пенал. Тој ја донесе титулата на Ѕвезда.
Точно е дека не е битно каде се наоѓаш, туку што ќе направиш на местото каде се наоѓаш.
А што ќе донесе Пандев за Лацио??? Опстанок во Серија А???

Штета би било да се задоволи со Лацио, млад е и сега му е супер таму. Ама за 1-2 години мора да си оди и сигурно има квалитет да избори место во појак клуб.

Се гордееме со Пандев, секако. Цар е во Лацио, нека си остане таму.

Игра супер, дава голови ама резултатите се тие што се памтат. Ако сака Пандев да ја заврши кариерата без освоена титула нека си седи во просечен клуб.
После 10тина години, ќе видиме дали некој ќе се сеќава на екстра играчот што не постигнал клубски успех. Што ќе стави во витрина дома?Само натписите од весници. Пехар??? Кога со оваа екипа на Лацио?

После ќе го споредуваме со Дарко Панчев, и нормално сите ќе кажеме дека Горан Пандев е подобриот, ама дали е поуспешниот!?
Дарко Панчев, без разлика дали некој му ги местел головите, беше Европски првак, Интерконтинентален првак, ЈУ - првак. Уште се сеќаваме на финалето во Бари, Дарко го шутираше решавачкиот пенал. Тој ја донесе титулата на Ѕвезда.
Точно е дека не е битно каде се наоѓаш, туку што ќе направиш на местото каде се наоѓаш.
А што ќе донесе Пандев за Лацио??? Опстанок во Серија А???

Штета би било да се задоволи со Лацио, млад е и сега му е супер таму. Ама за 1-2 години мора да си оди и сигурно има квалитет да избори место во појак клуб.
потполно се согласувам со тебе

Македонскиот репрезентативец Горан Пандев може да го пропушти мечот на Лацио против Удинезе, кој ќе се оддржи претстојниот викенд, соопштува „Газета дело спорт“.
Според информациите, струмичанецот има проблем со мускулот на ногата и во следните два дена ќе биде подложен на специјална терапија за да може да биде дел од тимот против „Црно-белите“.

Да, нели подобро е со Челзи, Реал или некој друг клуб да освои ЛШ, да го добие медалот на крај, да му го дадат да го подржи 5-10 секунди (на трофејот мислам), а пет утакмици дали изиграл вкупно во Лига на Шампиони (и тоа од клупа влегол)...

Да, нели подобро е со Челзи, Реал или некој друг клуб да освои ЛШ, да го добие медалот на крај, да му го дадат да го подржи 5-10 секунди (на трофејот мислам), а пет утакмици дали изиграл вкупно во Лига на Шампиони (и тоа од клупа влегол)...

100% се согласувам со ова.

Кога ќе имаме уште некој играч од калибарот на Пандев, ќе може да кажеме дека резултатите се битни. Вака, самото тоа што е најдобар во Лацио, што играл во Лигата на шампионите и што му дал вкупно 3 гола на Реал Мадрид е огромен резултат.

Јас не се сомневам дека ќе избори стандардно место во било кој клуб.
Тој што мисли поинаку нека си каже јасно и гласно „Пандев не го бива за во јак клуб“, а не да се криете зад реченицата „Супер му е во Лацио

Вака, самото тоа што е најдобар во Лацио, што играл во Лигата на шампионите и што му дал вкупно 3 гола на Реал Мадрид е огромен резултат.

Абе огромен резултат. Нека се пензионира уште сега, со најголемиот постигнат успех. Максимум во кариера. 3 гола му дал на Реал, а тимот негов пак последен во групата, ама со не многу лоша гол разлика. Резултат за почит.

Види на интернет колку фудбалери има што му дале на Реал повеќе од три гола. Што се тие? Фудбалски богови?? Подобри се од Пандев??
Не ми се верува дека вакви ситнодушни коментари има.

Се надевам дека Пандев не се задоволува со толку малку како што се задоволувате вие. Штета би било.
Ако мислите дека ќе седи на клупа во некој друг клуб тогаш не верувате во квалитетите негови.

Претпоставувам дека сте навивачи на Лацио, јас не сум воопшто симпатизер на Италјански фудбал. На Пандев му лежи Италјански фудбал, само заради него гледам пренос.

Јас навивам за Пандев.

Напред Горанчо успесите се пред тебе.

Добро кога ќе видиш колку е кај нас развиен фудбалот, мислам дека треба да се гордее со ова што го има постигнато СЕГА ЗАСЕГА....... Сепак времето ќе покаже, Панчев со Звезда имаше една фантастична генерација на фудбалери од Мијатович Михајлович и ред други,ама во Интер освен што направи милиони, друго ништо не направи, а Пандев со штреберине Лацио (голем фан сум на истиве) сигурно нема да освои ЛШ, ама постигнал повеќе одошто некој друг Македонец постигнал во светски фудбалски рамки:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom