Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Траката е многу добра. Кој не ја знае еве јаИмате, сте имале, планирате да купите?
Предностите верувам дека сите ги знаеме (мала камера која може да се носи и закачи секаде, водоотпорна, одличен широк агол и тн.), но кои се мааните? Ако сте сопственик, од каде ја имате купено, кој модел, која цена и тн.?
Исто така, дајте да видиме некое видео снимено со GoPro
Кај нас гледам дека Pro Sport ги продаваат и цените им се речиси идентични како од официјалниот сајт, но се наоѓаат камерчиња и по огласиве - најчесто од авантуристи на кои им поминал „филмот“, затоа што сфатиле дека покрај снимката за кул видео потребна е и добра видео обработка
Нормално, ако продавате или сакате да купите нешто, слободно користете ја темава за размена на информации и понуди
![]()
Еве нешто домашно од Водно сниманo со GoPro 3 Black edition .![]()
Нарачај си и кога ќе ти цркне кинески срање ќе кукаш. Од оригинал поубаво нема.Гледам на Алиекспрес се доста поефтини камериве. Што мислите, вреди да се ризикува да се нарача или!?
Кој ти рече?Од кај Али ако купиш патики едната ја добиваш 45 другата 43 не па камера да зимаш од таму.