GoPro камери

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки имал ли некој проблеми со Гопро-то, да му замрзнува на сред снимање/сликање?
У последно време се дешава ептен често, 30тина секунди видео и одма замрзнува.

На нет најдов уште еден куп со такви проблеми ама ме интересира некој тука дали го имал проблемот и ако да како го решил (каде го сервисирал)?

Да не ти прегрева?

Добро има некој идеја зошто не можам да ги спуштам сликите на телефон. Ова прв пат ми се случува. Сите пред и после нив се ок. Само тие десет што ми требаат се со извичник и Download failed: unknown reason :(

Да бидам искрен не се разбирам нешто многу во овие работи, па и незнам точно каде да го поставам прашањево. Сакам да купам акциона камера, гледам дека и не се нешто многу скапи, па ме интересира дали квалитетот на видеото кое го вадат е висок, дали камерата има стабилизација, малку глупо прашање, но дали видеата може да се префрлаат на компјутер, затоа што на видеата на Јутуб гледам на телефон преку некоја апликација ги префрлаат и гледаат и дали вреди да се купи акциона камера?

Конкретно за оваа, оваа и оваа акциона камера размислував. Ако имате предлог за некоја друга подобра кажете.

5 session користи некој? Гледам доста добри ревјуа по нет има

Продавам gopro hero 2014 zemena vcera od vip, 5000 den moze i zamena
P.s se izvinuvam ako nesmeam tuka da objavuvam oglas :)

https://www.telekom.mk/content/pdf/10748740_GP_HERO_Sell_Sheet_051315_master.pdf

Некоја инф за камерава колку е добра, што се нуди овој модел ?
Испадна гага со пакет од Телеком (тв + камерата) а врска немам каква е, и колку вреди кој модел е ........ Не очекувам дека е нешто мн добра (дека е гага :icon_lol: ) , ама кад е гага и киселина е блага :P.

Предложете action camera поефтина од Gopro

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom