Изгледа исто како ПејПал. Од Македонија може да плаќаш преку Google Wallet ама не може да стигаат пари. Пробав да го верификувам пишува само за Американци. Апликацијата не може да се симне на телефон.Да функционира, имам купено игра преку Play Store.
Прифаќаат телефон на каса, да.Гледам дека може на Google Wallet може да се додаваат и оние картички за лојалност од Веро, Тинекс, од Сетек, Нептун и од ред други продавници.
Е сега мене ме интересираат неколку прашања
Дали кај нас прифаќаат да го покажеш на каса телефонот?
Друго гледам повеќето такви картички на апликацијата не ги покажува како што е картичката дизајнот. Дали може јас да им додавам лого и боја за поубаво да ги распознавам?
Трето прашање ми е ако ставам картичка од банка дали значи дека ја имаш и на Play store, ти ја памти за плаќање и слично или се мести тоа во опции? Не би сакал пример по грешка да ми се кликне некогаш некоја апликација да купам на Play store.
За бои и логоа колку што прашував по други форуми може во Pass2Pay апликацијата да ги средуваш картичките од маркети и други продавници и во таа апликација има опција да ги додаваш во Google Wallet.Прифаќаат телефон на каса, да.
Твои бои и логоа како што можам да видам, не можеш да си додаваш сам.
Инаку ја памти картицата, ама и да кликнеш несакајќи да купиш апликација ти бара верификација преку fingerprint. А и да купиш апликација по грешка, има опција refund