Google Street View моменти

• Креатор на темата Креатор на темата GTFO
  • Време на започнување Време на започнување

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
tumblr_leh6b1eUoH1qzun8o

tumblr_l2j6wnw1P91qzun8o

tumblr_lecw8xtpJn1qzun8o

tumblr_lcqsg7ORi81qzun8o

tumblr_lche35RJI31qzun8o

tumblr_lc93087tpe1qzun8o

tumblr_lc6gn1cy1g1qzun8o

tumblr_lc0br7y4ij1qzun8o

tumblr_l9y79dO9TR1qzun8o

:nesvest::pos2:

ЛИНК

хаха.. јако јако. имаше интересни фотки исто на мотика од гугл стрит вју али и овие се добри.

Интересно, али најверојатно нема врска дека се од гугл мапс стрит вју туку чист фотошоп...

Како на пример таа сликата со човекот со пушка: прво, гугл секогаш ги цензириа лицата фатени на нивните слики, второ, побарајте ја сами таа улица на гугл мапс ќе видите дека за неа не ни има стрит вју уопште...

Се е ОК. Само таа сликата со тинејџерот што покажува среден прст не ми е јасна. Луѓето не ја гледаат камерата така? Односно, се се раководи преку сателит

Колку што знам јас комбе со камера на покривот вози низ улиците и снима.Така да камерата се гледа.

како ќе биде street view ако е од сателит ? :) :)

А како бе пријателе кај нас сигурно нема камери по улиците и селата па да се гледа ?
Читај погоре солид ти одговори.
Коли на гоогле опремени со камери возат по улиците и снимаат...
еве линк прочитај повеќе

Читај погоре солид ти одговори.
Коли на гоогле опремени со камери возат по улиците и снимаат...

воа беше шега или ? хахахаха абе салам ли сте шо пишете бе какви коли какви бакрачи...пред се нема логика а друго не е изводливо тоа никако

имаш линк прочитај... не сум го пишувал јас тоа..

воа беше шега или ? хахахаха абе салам ли сте шо пишете бе какви коли какви бакрачи...пред се нема логика а друго не е изводливо тоа никако

google-street-view-car.jpg

Не било изводливо...

Сепак уште стоам зад тоа дека нема логика со коли и такви работи низ цел свет да си шаврат....

Логиката овде не е важна. Факт е дека со коли шараат наваму-натаму. Пред некое време дури имаше и коли без возачи, односно целосно роботизирани.
И не е низ цел свет. Прво почнаа со САД, па пред неколку години ја фатија цела Северна Америка, Западна Европа и Австралија. Сега гледам дека стигнале и во чешка и во Романија, дел Бразил, ама во Австрија од друга страна нема.

Ама и мене ми се чудни тие сликите. Кај ги најдоа тие пингвините. Или сред савана - слон.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom