Gоogle Nexus 5

• Креатор на темата Креатор на темата kAREV
  • Време на започнување Време на започнување
"Building a platform that makes mobile phones accessible for everyone has always been at the heart of Android. Until now, some lower-end Android phones couldn't benefit from more recent Android releases due to memory constraints. With KitKat, we've slimmed down Android’s memory footprint by doing things like removing unnecessary background services and reducing the memory consumption of features that you use all the time. We did this not only within Android but across Google services like Chrome and YouTube. RAM (or memory) is one of the most expensive parts of a phone, and now Android can run comfortably on the 512MB of RAM devices that are popular in much of the world, bringing the latest goodies in Android 4.4 within reach for the next billion smartphone users"

:cuc:

Apple фанатиците сега нема да имаат веќе на што да се вадат :D

На 17ти доаѓам во Македонија од УК, па ако некој сака може да му го донесам новиот Нексус 5 за £400.(16гб)

Телефонов е лудило. Штета што цената никогаш нема да ја видиме. За 350$ никогаш, никаде нема да го најдеме. На ибеј е 600+ долари, а нема ни да паѓа во скоро време. Ако веќе би давал толку пари би земал note 3.
П.С
Правам муабет само за Македонија.
--- надополнето: 1 ноември 2013 во 02:14 ---
Колку беше нексус 4 кога дојде во Македонија лани? Колкава беше разликата со цена од гоогле плеј стор памети некој?

Телефонов е лудило. Штета што цената никогаш нема да ја видиме. За 350$ никогаш, никаде нема да го најдеме. На ибеј е 600+ долари, а нема ни да паѓа во скоро време. Ако веќе би давал толку пари би земал note 3.
П.С
Правам муабет само за Македонија.
--- надополнето: 1 ноември 2013 во 02:14 ---
Колку беше нексус 4 кога дојде во Македонија лани? Колкава беше разликата со цена од гоогле плеј стор памети некој?

Одговорено е многу пати на ова низ темава.

N4 во Ледиком беше ~ 20K, што значи, конверзија од некои 300 долари во 300 евра, и на тоа додади некои 10% во евра валута се разбира. Така да N5, очекувајте го за едно 400-450 евра максимум, кај нас.

http://youtu.be/qp5il7yhM4Y?t=3m54s Ауууууууууууууу!!! WTF!!!!! :icon_lol:

Kevin-Butler-Mind-Blown.gif

На 17ти доаѓам во Македонија од УК, па ако некој сака може да му го донесам новиот Нексус 5 за £400.(16гб)

hmmm isn't that too much?
340 фунти е 32гб како што гледам ја?

НФЦ интересна работа, имам порачано неколку привезоци од ибеј со нфц таг. Тој што го носам цело време го имам програмирано кога ќе го доближам да ѕвони на еден број. Имам една лепенка до кревет за да ми го реди на вибрации телефонот.

Штета што не ги користам :icon_lol:

08OKlVVThY1-m3v_XvCD1PajF85ZiPrr_A6hlSfHIcs3ZoUrJQ_tip7Ebx6NhCGbrkc=h900

Жолта боја убаво му стои.

Човекот ќе го купи од Англија.

Јасно де ама не разбирам, зар данок плаќа на телефонот таму?
Го купуваш за 340 фунти од гугл плеј и плаќаш данок за тоа?

Јасно де ама не разбирам, зар данок плаќа на телефонот таму?
Го купуваш за 340 фунти од гугл плеј и плаќаш данок за тоа?

Абе за човекот за услуга што ќе ти направи, ауууу

НФЦ интересна работа, имам порачано неколку привезоци од ибеј со нфц таг. Тој што го носам цело време го имам програмирано кога ќе го доближам да ѕвони на еден број. Имам една лепенка до кревет за да ми го реди на вибрации телефонот.

Штета што не ги користам :icon_lol:

08OKlVVThY1-m3v_XvCD1PajF85ZiPrr_A6hlSfHIcs3ZoUrJQ_tip7Ebx6NhCGbrkc=h900

Жолта боја убаво му стои.

Кај нас има негде да се купат NFC тагови?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom