Good bye Slovenia - Нello Macedonia

• Креатор на темата Креатор на темата Que
  • Време на започнување Време на започнување
Ne znam kade da go postavam prasanjevo, kje prasam tuka: Kako stranec moze da go prodolzi prestojot vo Makedonija, a da ne e vraboten ili vencan tuka? Ima li nekoj drug nacin za dobivanje na dozvola za prestoj(skoluvanje isto ne e opcija)?

Možete mi reči iskustva sa Telekabel? Zanimljivi mi su pošto nisi vezan i imaju OK cijene.
Uzeo bi Internet + TV, treba mi stabilan net pošto rabotam od doma.

Možete mi reči iskustva sa Telekabel? Zanimljivi mi su pošto nisi vezan i imaju OK cijene.

Леле друже не можам да верувам. Па ти си во Македонија ? Аууу телекабел е топ за парите

• Ми се допаѓа
Reactions: Que
heheh, da u MK sum. Baš zemav stan pa mi treba net. Onda telekabel e OK vikaš... ču probat, pa ako nije, možem da prekinam anyway.

heheh, da u MK sum. Baš zemav stan pa mi treba net. Onda telekabel e OK vikaš... ču probat, pa ako nije, možem da prekinam anyway.
Како корисник на ТК, ти го препорачувам. Нетот е одличен, телевизијата исто така, а цената е повеќе од прифатлива.
Во принцип, сите оператори се добри. И Близу и Телеком се тука. Но, ако ти е цената битен фактор и имаш техничка можност, стави си интернет од Телекабел.

Бај д веј, добредојде во Македонија! Ти посакувам многу пријатни моменти, на тебе и на целото семејство! :)

• Ми се допаѓа
Fala Acid, ke probam Telekabel.
Ovde kaj sum sega imamvme konkretni problemi so T-home...

Wellcome to MKD
Телекабел поради таа опција да не си врзан со некаков договор се вистински избор. А и нетот е одличен, многу ретко знае да заглави (на 5-6 месеци еднаш) ама тоа се решава со рестарт на модемот и готово. ТВ ....................... кој гледа ТВ денес? ;)

• Ми се допаѓа
Slusnav da ima negde na ova staza kaj Vardar "street workout" elemente. Kade tocno su?
Ima nesto slicno na neko drugo mesto relativno blisko do city mall?

Ako netko ne zna na sto mislim:

Street-Workout-Park-Lubliniec,ccf,a,gaa.jpg

Pak me nesto zanima.
Ima neka stranica, gde su najeveni svi kulturni desavki za blisko buducnost? Koncerti, pretstave, sajmovi, predavanja....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom