Големо невреме во Скопје!

• Креатор на темата Креатор на темата HoLfElDeR
  • Време на започнување Време на започнување
Абе и времево не знае кај тера, порано 3-4 пати ако заврне за цело лето, а сеа потопи све комплет

Абе и времево не знае кај тера, порано 3-4 пати ако заврне за цело лето, а сеа потопи све комплет
Битно олади и ги избања оние кои не се бањаат и по 2 недели кои корнат ко да биле во јама 5 саати... :icon_lol:

Каков тајминг имам :vozbud:

Два пати пред невреме му ја здувнувам од Скопје. :cool:

хештег гардиан енџел :love:

Каков тајминг имам :vozbud:

Два пати пред невреме му ја здувнувам од Скопје. :cool:

хештег гардиан енџел :love:
Си требал да бидеш тука незнаеш што си пропуштил нажалост :D Такво нешто не се гледа секој ден во Скопје...

Така е кога секој може да отвори фирама која ќе прави улици во Скопје или било каде и ќе работат несагламно па не да ќе се поплавува ее ко Венеција ќе биде исто.

Си требал да бидеш тука незнаеш што си пропуштил нажалост :D Такво нешто не се гледа секој ден во Скопје...
Искрено мене интересни ми се такви сценарија, повеќе ми е забавно отколку страв. :giggle:

Плус веќе поодамна зборувам не фати нас медитеранска накај екваторска клима. Нема веќе граница пролет-лето-есен-зима.

Шо ре пак се накиснавте?

Ова досега не сум видел. Од исте можни страни, светка и грми.

Порано кога беше вакво времето секогаш од ЕСМ Македонија ја гасеа струјата. :D

Пуца од секаде.

pic2.jpg

НЕВРЕМЕТО ГИ ЗАРОБИ СКОПЈАНИ ВО КАБИНИТЕ НА ЖИЧАРНИЦАТА
Објавено: 03/08/2014 20:24
Големо невреме во Скопје со обилни врнежи, силен ветер и грмотевици. Градот зафатен повеќе од половина час со дожд, а невремето најмногу го погоди Водно, каде имало посетители на Милениумскиот крст.

Кога почнал дождот сите навалиле во жичарницата која престанала да работи и се заглавени во кабините, по што е пристапено кон нивно извлекување.
http://mkd-news.com/nevremeto-gi-zarobi-skopjani-vo-kabinite-na-zhicharnitsata/

Е ова не би сакал да го доживеам.

НЕВРЕМЕТО ГИ ЗАРОБИ СКОПЈАНИ ВО КАБИНИТЕ НА ЖИЧАРНИЦАТА
Објавено: 03/08/2014 20:24
Големо невреме во Скопје со обилни врнежи, силен ветер и грмотевици. Градот зафатен повеќе од половина час со дожд, а невремето најмногу го погоди Водно, каде имало посетители на Милениумскиот крст.

Кога почнал дождот сите навалиле во жичарницата која престанала да работи и се заглавени во кабините, по што е пристапено кон нивно извлекување.
http://mkd-news.com/nevremeto-gi-zarobi-skopjani-vo-kabinite-na-zhicharnitsata/

Е ова не би сакал да го доживеам.
Па богами како грмеше...
Само што прекинав да снимам стана уште бетар со грмење.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom