Големиот брат - нова сезона

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Од 2:00 па натаму... Секој коментар е непотребен.

Грозно нешто :S незнам како на некои луѓе им е оваа убава... па по грда женска не сум видел у живот. Единствено кеса на глава ако стаи ќе биде супер. :kesa:

Точно, Сара има убаво тело, ама фацата и е катастрофа. Мене ми личи на транвестит.

Шо е финатата со сите станари? Дали отпадниците се во игра?

Шо е финатата со сите станари? Дали отпадниците се во игра?

Mila u luksuznom delu kuće okuplja sve ukućane na zahtev Velikog Brata kako bi im nešto saopštila. Govori Nemešu da su došli tek večeras i da će ostati samo nedelju dana. Zatim mu objašnjava da su stari - izbačeni ukućani potencijalni kandidati za ostanak u kući. Nemeš kaže kako kapira da će se i on boriti za ostanak. Veliki Brat kaže Nemešu da je Mila pogrešila i da je istina da su ušli večeras, ali dužina njihovog ostanka i sve ostalo je neizvesno.

Никој не знае :)

Mila u luksuznom delu kuće okuplja sve ukućane na zahtev Velikog Brata kako bi im nešto saopštila. Govori Nemešu da su došli tek večeras i da će ostati samo nedelju dana. Zatim mu objašnjava da su stari - izbačeni ukućani potencijalni kandidati za ostanak u kući. Nemeš kaže kako kapira da će se i on boriti za ostanak. Veliki Brat kaže Nemešu da je Mila pogrešila i da je istina da su ušli večeras, ali dužina njihovog ostanka i sve ostalo je neizvesno.

Никој не знае :)
Фала.

Да можат да го гледаат тие што немаат акаунт на јутуб, стави го овака ..

Бог да чува Сораја која лажга со опашка е, кога ја прашаа станарите “дали би е соблекла гола за списание таа одговори никогаш„, па ја препрашаа “дали некогаш си се соблекла таа одговори НЕ!„ а низ интернет на велико се шират нејзини голи фотографии, незнам што и е поентата да лаже!

Чудни се овие луѓе, мислат дека сите се без памет.

Eте Дуле како не навреди „Македонци Бугари“, а овај нашиов пак нема уста да се брани.

Eте Дуле како не навреди „Македонци Бугари“, а овај нашиов пак нема уста да се брани.
шо че има уста да се брани....к*** го боли......најаден напиен.........сељкот Дуле го плеска пред сите...тој молчи...абре Македонија учествува само заради гласовите...сте ја виделе тетка Лила заедно со водителкине? да...ама само на сител...зашто на другине телевизии ја нема? :) зашто за првото бркање го бараа македонскиот камерман? Лила го бараше....ма глупости се ова...

шо че има уста да се брани....к*** го боли......најаден напиен.........сељкот Дуле го плеска пред сите...тој молчи...абре Македонија учествува само заради гласовите...сте ја виделе тетка Лила заедно со водителкине? да...ама само на сител...зашто на другине телевизии ја нема? :) зашто за првото бркање го бараа македонскиот камерман? Лила го бараше....ма глупости се ова...

И знаат што прават, бидејќи Лестер е единствен од Македонија, сите Македонци ќе гласаат за него нормално. Абе шо, за водителките една од Хрватска една од Србија, од Босна и од Македонија нема. :cautious: Јас на сител и не гледам бидејќи има еден спикер што преведува и ме нервира и секако дека Лила воопшто не сум ја забележала последниве 50 дена.
Но некако шоуво постанува досадно, смор се.

мене досадно ми е од почеток..затоа не ни го гледам...веќе од крајот на март...
почетокот беше интересен...сега се лесно читливи

Немеш колку и да ме нервира, а многу ме нервира, сепак ми падна жал кога му доделуваа лажна награда :cautious: не е мала работа со кого си игра Г.Б. зар уште не го научи каков е???? кога ќе дознае, ако веќе нема разбрано дека е лажна награда, лом ќе ја направи цела куќа.
и ја сум да има зафрканции, ама ова е претеризам

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom