Големиот брат - нова сезона

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Од 2:00 па натаму... Секој коментар е непотребен.

Член од
30 март 2010
Мислења
1.441
Поени од реакции
400
Грозно нешто :S незнам како на некои луѓе им е оваа убава... па по грда женска не сум видел у живот. Единствено кеса на глава ако стаи ќе биде супер. :kesa:
Точно, Сара има убаво тело, ама фацата и е катастрофа. Мене ми личи на транвестит.

Член од
19 декември 2010
Мислења
523
Поени од реакции
23
Шо е финатата со сите станари? Дали отпадниците се во игра?

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Шо е финатата со сите станари? Дали отпадниците се во игра?
Mila u luksuznom delu kuće okuplja sve ukućane na zahtev Velikog Brata kako bi im nešto saopštila. Govori Nemešu da su došli tek večeras i da će ostati samo nedelju dana. Zatim mu objašnjava da su stari - izbačeni ukućani potencijalni kandidati za ostanak u kući. Nemeš kaže kako kapira da će se i on boriti za ostanak. Veliki Brat kaže Nemešu da je Mila pogrešila i da je istina da su ušli večeras, ali dužina njihovog ostanka i sve ostalo je neizvesno.

Никој не знае :)

Член од
19 декември 2010
Мислења
523
Поени од реакции
23
Mila u luksuznom delu kuće okuplja sve ukućane na zahtev Velikog Brata kako bi im nešto saopštila. Govori Nemešu da su došli tek večeras i da će ostati samo nedelju dana. Zatim mu objašnjava da su stari - izbačeni ukućani potencijalni kandidati za ostanak u kući. Nemeš kaže kako kapira da će se i on boriti za ostanak. Veliki Brat kaže Nemešu da je Mila pogrešila i da je istina da su ušli večeras, ali dužina njihovog ostanka i sve ostalo je neizvesno.

Никој не знае :)
Фала.

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
Да можат да го гледаат тие што немаат акаунт на јутуб, стави го овака ..

Бог да чува Сораја која лажга со опашка е, кога ја прашаа станарите “дали би е соблекла гола за списание таа одговори никогаш„, па ја препрашаа “дали некогаш си се соблекла таа одговори НЕ!„ а низ интернет на велико се шират нејзини голи фотографии, незнам што и е поентата да лаже!

Чудни се овие луѓе, мислат дека сите се без памет.

Член од
30 март 2010
Мислења
1.441
Поени од реакции
400
Eте Дуле како не навреди „Македонци Бугари“, а овај нашиов пак нема уста да се брани.

Член од
12 април 2010
Мислења
10.061
Поени од реакции
15.032
Eте Дуле како не навреди „Македонци Бугари“, а овај нашиов пак нема уста да се брани.
шо че има уста да се брани....к*** го боли......најаден напиен.........сељкот Дуле го плеска пред сите...тој молчи...абре Македонија учествува само заради гласовите...сте ја виделе тетка Лила заедно со водителкине? да...ама само на сител...зашто на другине телевизии ја нема? :) зашто за првото бркање го бараа македонскиот камерман? Лила го бараше....ма глупости се ова...

Член од
30 март 2010
Мислења
1.441
Поени од реакции
400
шо че има уста да се брани....к*** го боли......најаден напиен.........сељкот Дуле го плеска пред сите...тој молчи...абре Македонија учествува само заради гласовите...сте ја виделе тетка Лила заедно со водителкине? да...ама само на сител...зашто на другине телевизии ја нема? :) зашто за првото бркање го бараа македонскиот камерман? Лила го бараше....ма глупости се ова...
И знаат што прават, бидејќи Лестер е единствен од Македонија, сите Македонци ќе гласаат за него нормално. Абе шо, за водителките една од Хрватска една од Србија, од Босна и од Македонија нема. :cautious: Јас на сител и не гледам бидејќи има еден спикер што преведува и ме нервира и секако дека Лила воопшто не сум ја забележала последниве 50 дена.
Но некако шоуво постанува досадно, смор се.

Член од
12 април 2010
Мислења
10.061
Поени од реакции
15.032
мене досадно ми е од почеток..затоа не ни го гледам...веќе од крајот на март...
почетокот беше интересен...сега се лесно читливи

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Немеш колку и да ме нервира, а многу ме нервира, сепак ми падна жал кога му доделуваа лажна награда :cautious: не е мала работа со кого си игра Г.Б. зар уште не го научи каков е???? кога ќе дознае, ако веќе нема разбрано дека е лажна награда, лом ќе ја направи цела куќа.
и ја сум да има зафрканции, ама ова е претеризам

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom