Големи гради

• Креатор на темата Креатор на темата young padawan
  • Време на започнување Време на започнување
Големи гради - релативно е ова... Големи да, ама стегнати и симетрични, не САМО големи :)

dwingdwang_epic_boobs_can_turn_heterosexual_females_into_lesbians_hot_chicks_girls_babes_tits_kiss_breasts_boobs_sexy.jpg

koj ne gi saka neka ne go tupi za dzabe oci da ne bolat....a za site drugi definitivno treba da se napravi edno ziri i da se premerat curite ovde pa da znaeme koj e koj

--- надополнето ---

ajde devojki ne barame sliki(barem ne zadolzitelno),davajte broevi na brus?

koj ne gi saka neka ne go tupi za dzabe oci da ne bolat....a za site drugi definitivno treba da se napravi edno ziri i da se premerat curite ovde pa da znaeme koj e koj

--- надополнето ---

ajde devojki ne barame sliki(barem ne zadolzitelno),davajte broevi na brus?

Не , не и не ..МОРА слики , доказ си е доказ ...како иначе жирито ќе донесе праведна и фер одлука ?

Не , не и не ..МОРА слики , доказ си е доказ ...како иначе жирито ќе донесе праведна и фер одлука ?
:pos2: која ќе дае слика бе...

--- надополнето ---

Добар ден Дами, се извршува конкурс за која има најубави гради. Со тоа е дозволено од целиот форум на Кајгана Дамите да се пријават, да остават по некоја слика од грудите и да почекаат коа ќе бидат повикани. Исто така и треба да е над 16 години Дамата, зошто парична казна се плаќа за под 15 години. После завршувањето на конкурсот најдобрите 3 Дами со најубавите груди ќе бидат наградени(за награда ќе се договориме). Со ова ве молам Дами на Кајгана што повеќе пријавувајте се, наградата е сигурно!!!

Мики Црнокрак
потпис
17.06.2010, Четврток
Датум на издадениот конкурс​

за жал природата не ме надарила којзнае колку многу во таа смисла, таман :) ама затоа од стук надолу неможам да се пожалам ни малку :)

Ја имам големи гради, у чаршија другарките и другарите ме зезаат као ‘‘жените ти љубоморат што имаш поголеми гради од нив‘‘
ехеее-хе-ехеее-хе :D

Иначе ДА, сакам женски гради, да ми исполнат раце. Али има и други работи што сакам кај жени.

Започнавме со girl_girl се надевам ќе има поголема конкуренција. Па кажувате се за себе што имате добро на вас.

за жал природата не ме надарила којзнае колку многу во таа смисла, таман :) ама затоа од стук надолу неможам да се пожалам ни малку :)

Докажи хехеех , ја не верувам :pipi:

Еј Асистенти, немојте да ги возмирувате и лутите Дамиве!!! ни требаат слики:pipi:

некој спомна слики? :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom