Големи гради - релативно е ова... Големи да, ама стегнати и симетрични, не САМО големи![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Големи гради - релативно е ова... Големи да, ама стегнати и симетрични, не САМО големи![]()
koj ne gi saka neka ne go tupi za dzabe oci da ne bolat....a za site drugi definitivno treba da se napravi edno ziri i da se premerat curite ovde pa da znaeme koj e koj
--- надополнето ---
ajde devojki ne barame sliki(barem ne zadolzitelno),davajte broevi na brus?
:pos2: која ќе дае слика бе...Не , не и не ..МОРА слики , доказ си е доказ ...како иначе жирито ќе донесе праведна и фер одлука ?
за жал природата не ме надарила којзнае колку многу во таа смисла, таманама затоа од стук надолу неможам да се пожалам ни малку
![]()
Докажи хехеех , ја не верувам![]()
ќе те запознаеме и ние некој ден, нема кај да бегашхахах, твој проблем! Кој ме знае, многу добро знае, а да сакав да лажам, ќе кажев се најдобро за мене
Нема проблем, одвај чекамќе те запознаеме и ние некој ден, нема кај да бегаш![]()
за жал природата не ме надарила којзнае колку многу во таа смисла, таманама затоа од стук надолу неможам да се пожалам ни малку
![]()