Голем задник или раскошни гради?

• Креатор на темата Креатор на темата LadyD
  • Време на започнување Време на започнување

dobar zadnik ili golemi gradi?

• Zadnik

Гласови: 33 45,8%
  • Gradi

Гласови: 39 54,2%

• Вкупно гласачи
    72
  • Гласањето е завршено на .
Па би избрал задник ама под убаво обликуван и "голем" не подразбираме дебел нели туку така поистакнат.Сепак да оди во комбинација со солидни гради.

Пре би гради, добро обликувани топчести гради, и солиден задник :)

Да бев машко незнам, ама вака повеќе поглед може да ми привлечат добри гради. Не дека неможе и задникот, ама гради се гради.

Леандра, таа другарка ти што беше со нас ... таа плавата ... леле гради! Памет ми остана во неа, кога се спомнуваат, прво на нејзините ми текнува ... алал да и е, незнам друго што да кажам ... мислиш дека ме забележа како ја загледувам? Морав, немав видено такво совршено нешто дотогаш!:podsmev: :smir:

Леандра, таа другарка ти што беше со нас ... таа плавата ... леле гради! Памет ми остана во неа, кога се спомнуваат, прво на нејзините ми текнува ... алал да и е, незнам друго што да кажам ... мислиш дека ме забележа како ја загледувам? Морав, немав видено такво совршено нешто дотогаш!:podsmev: :smir:

Мислам дека е навикната да ја гледаат таму,бидејќи воопшто не го крие тој дел,а и зошто би ги криела такви гради:)Да,морам да потврдам дека има убави гради,особено ако се стават и годините и цврстината на градите.Дивајн и јас таму ја гледам секогаш:pos2:што да правам кога ми ги става секогаш пред очи.
Во врска со темава и јас гласам за гради:vozbud:

Бертоне, полека со сликите. Не ја претворај темава во галерија на цицки и г`зој, една таква веќе имаме затворено.

Иначе, во врска со темава...
Шо знам, повеќе ми паѓа во очи деколте, посебно ако е како задник во мало издание (е, де, така е зборот) :icon_lol:

абе најбољи е се и фаца и г`з и гради. Ама ако морам да бирам... кхм... гради!

Nema poubava rabota od ubav zadnik, i za gledanje, i za ebenje, i za galenje. I shto e pobitno: ne te dekoncentrira dodeka zborish:pos2: . Pa neli: najubavoto e najnazad sekogash!
Znachi ne mnogu golem zadnik kako familarna pica, nego pomal ama takov vo forma na krushka od onie ubavite golemite zolti, gi znaete, edni blagi, ligi shto potekuvaat.... E takov zadnik:smir:

Најдобро е кога е складно градена. Но ако единствена опција ми е да бирам измеѓу горенаведениве хммм....... тежок избор...ај нека бидат раскошни гради.

На сите анкети на форумов се мислев, овде не.. :pos:

Раскошните гради се попривлечни од големиот задник. Под претпоставка дека задникот е феноменален :pos: додека разговараме нема никако да го гледаме :pos:, а додека градите..уф...одземаат концентрација - главното оружје на понежниот пол :smir:

Ја прашале Џенифер Лопез:
-Како се грижите за својот задник?
-Па јас мислам дека е доволно голем да се грижи сам за себе...

Иначе гради многу повеќе ми паѓаат во очи,особено некое деколте:drk:
Ама пошто имам газе на аватар,да кажам само дека многу посекси изгледа тоа,кога веќе е девојката пред тебе во долна облека хаха
Ако зборуваме за масивност-не ги бива ни двете
Ако се работи за добар облик-погоре кажаното важи

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom