Голем плус за Никола Димитров

• Креатор на темата Креатор на темата I love u
  • Време на започнување Време на започнување
:pos: Ова е само за во “Рипли, верувале или не“ .

“Вие“ од специјалната сорта македонци немате проблем со имиња и сл. глупости, благодарение на цврстиот став на руководството за смена на истото.
Проблемот се јавува во системот на кој сте научени да “размислувате“.. тиииииттт ерор коде, трај бек лејтер.
Brat makedonec tiiiit epten si erorrrrrrr.Tiiiiiiit!!!!Jas sum makedonec vo dusa i go sakam najdobroto za mojata idnina vo mojata drzava,sakam vo Nato,sakam vo EU,ama poslednoto so go slusnavme od tamu bese traj bek lejter,so novo ime....Znaci......"vie" ste specijalnata grupa makedonci na celo so vojvodata Grujo Makedonski sto ne vodi propast a ne vo Evropa i Nato!

Ајде Брату да те видам сега побиј го I Love You (NATO & EU/I Don't Give a Fuck about Macedonia)

Тие фрази, тој научен партиски монолог...Генијално!

sakam vo Nato,sakam vo EU,ama poslednoto so go slusnavme od tamu bese traj bek lejter,so novo ime....
:pos::pos:Имаше една песна..отприлика вака одеше

Сакам БЕ-ЕМ-ВЕ Алпина..
ама немам ни за Дрина
мамо..мамо, па тоа е неправда
........
.....:pos::pos:

Момето ни е по вода!Да видиме што ќе донесе!А до тогаш можеме да си збориме,да си пееме и да бидеме најпаметни!
Темава повторно ве потсетувам беше ПЛУС за Димитров,дали сакате да кажете нешто во врска со тоа,ја оправдувате неговата постапка или не!Отворете си нова тема ако сакате да мудрувате за некоја друга работа!

Момето ни е по вода!Да видиме што ќе донесе!А до тогаш можеме да си збориме,да си пееме и да бидеме најпаметни!
Темава повторно ве потсетувам беше ПЛУС за Димитров,дали сакате да кажете нешто во врска со тоа,ја оправдувате неговата постапка или не!Отворете си нова тема ако сакате да мудрувате за некоја друга работа!
Дај бе човек два дена си тука и дежураш на темава, види малку и други теми па шкртни нешто и таму.
Што си запнал за тој димитров..плус, минус..кој го...јакиот фактор...
Па кога влегол во тимот, баз разлика дали прави + или -, не смее да игра како соло играч, таман работа ако секој на своја рака си работи.
Можел да се посоветува прво... но изгледа се уплашил да не му го одземат авторското право па се излетал.
Еби му мајката, незгодна работа е тоа на кого ќе му бидат припишани заслугите а и дадени ловориките.

Па и ти дежураш на МОЈАВА тема!Шо ти е тебе гајле,не барам од тебе мислења!Кај што сакам и чкртам изгледа ти не гледаш на други места освен тука!

Па и ти дежураш на МОЈАВА тема!Шо ти е тебе гајле,не барам од тебе мислења!Кај што сакам и чкртам изгледа ти не гледаш на други места освен тука!

Изгледа те научиле само првите два реда да ги читаш
Ако не бараш мислење кој к.. отвараш тема. Сто пати напиша БАРАМ МИСЛЕЊА барем напиши и од кого сакаш. Ние другите ќе читаме и ќе се смееме.
Темата е ТВОЈА ... не твое е тоа само дома што го имаш

Brat makedonec tiiiit epten si erorrrrrrr.Tiiiiiiit!!!!Jas sum makedonec vo dusa i go sakam najdobroto za mojata idnina vo mojata drzava,sakam vo Nato,sakam vo EU,ama poslednoto so go slusnavme od tamu bese traj bek lejter,so novo ime....Znaci......"vie" ste specijalnata grupa makedonci na celo so vojvodata Grujo Makedonski sto ne vodi propast a ne vo Evropa i Nato!

Го сакаш НАТО, закаш ЕУ, ама сакаш и да бидеш македонец. Арно ама, ако некој ти рече: одбери само две од трите, третото ти е најлесно да го фрлиш во ѓубре.

Никогаш не си ни бил.

Дали според тебе да се биде Европеец значи да се откажеме од тоа да се биде Македонец. Дали еден Грк би се откажал од својот идентитет затоа што има европска идеја?

Tu bre se vmrovci se najdovte tuka!Temava e PLUS za Dimitrov a ako nemate plusovi za stavanje ne drobite gluposti!Jas i ne jadam leb,a vie mnogu brzo go jadete ona sto go seram:toe:
па не се они криви види си го само аватарот бе мореееее аааааааааалллллллллллоооооооооооооооооо прошетај малку по темиве и види дека сите се многу реални секако со некои исклучоци ај да не ги набројувам али нема везе ти си ептен апла обоен затоа немој да се чудиш батка шо вакви се одговорите,а и да овој димитров требаше да се изолира уште пред 5 год али тоа ни е батката нема појма од водење преговори сасмо се шета по белиот ни свет и за тоа зема убааа плата :toe: :toe: :tapp: :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom