Голем плус за Никола Димитров

• Креатор на темата Креатор на темата I love u
  • Време на започнување Време на започнување
Нек ти биде, и онака не укапира... или само ја сврти браздата, како и да е, среќен ти 1 мај се надевам ти легна шарската :)

mislam deka gvujo nema da ja posere ama ke vidime sto ke kaze krajot
sepak nie ke ostaneme patrioti sto e najbitno a imeto nema da se smeni
ako se smeni ke bide bum vojna

Dragi brakja MAKEDONCI imeto sekako ke go smenime i mnogu ke mi bide kef koga vas Grujo ke ve razocara,samo ceka da mu se zacvrsti foteljata premierska i uste istiot den kje go smeni imeto a sto e najloso nema da mu bide ni gajle kako ke se vikame....Tuf tuf kako go cekam denot koga toa ke se sluci,ama ke nema nazad!
Patem politicar kako B.C. nema nikade vo svetov.Da zivee i da ne vodi uste 100 godini!!!!!

Patem politicar kako B.C. nema nikade vo svetov.Da zivee i da ne vodi uste 100 godini!!!!!

Блажени се тие држави што немаат таков политичар како б.ц., дане се медиумите кои го величат во неговите небулози одамна ке го снемаше од политичката сцена:nenene:

Dragi brakja MAKEDONCI imeto sekako ke go smenime i mnogu ke mi bide kef koga vas Grujo ke ve razocara,samo ceka da mu se zacvrsti foteljata premierska i uste istiot den kje go smeni imeto a sto e najloso nema da mu bide ni gajle kako ke se vikame....Tuf tuf kako go cekam denot koga toa ke se sluci,ama ke nema nazad!

Neznam ama i jas mislam deka imeto ce go smenime neznam zosto taka mislam se cekaat izborite da zavrsat da legnat strastite no ne e vo imeto se t.e zeznato e ako go smenime primer vo nova makedonija togas avtomatski sme novo makedonci e toa e zeznato no da pocekame jas iskreno posakuvam da si ostane kako sto e no so prodolzuvanjeto na pregovorite a i se poglasno amerikansko baranje do 6 juni mi se cini koga Hrvatska i Albanija ce stanat clenki na NATO da se zavrsat pregovorite mi dava pravo da mislam deka ce bide taka .Da se razbereme jas bi bil nasrecen covek na planetava da si ostane imeto nase ama....

Go obozavam deckoto,genijalen e!Zatoa sto se "ispoveda" dobi minus kaj Gruevski,no kaj narodot zaraboti eden golem plus...Toj ni e edinstvenoto dobro vo celata rabota so imeto!
Gruevski treba da se trgne i da im ja prepusti rabotata na Dimitrov i Crvenkovski da ja zavrsat kako vistinski profesionalci.Dokolku samo se cuka vo gradi i glumi patriot nisto ne dobivame!:nenene:
Sto mislite,vo pravo li sum?

:tv::tv::tv:

Која бедна пропаганда човече.
Губите контрола, чим вакви аматери пропагатори праќате.

Damn:pwace:

Gresis ...vlogot e mnogu golem, neprocenlivo golem....za da si dopusti Gwujo portparolce koe dt'ka, posebno vo ovie odsudni momenti, koi pak ke gi resava so ojlevci i doljevci od ednoclenski "odnacionalni" partii......
................vreme e da se kaci na buldozer i DA KAZE STO TREBA DA KAZE, pa da zapali toa buldozerot i da vikne : PO MENE !!!!!!... vaka...jebi ga..... sekoj so svojata "srekja"...kladilnicka... :)

Не заебавај,треба да ја копира Радмила,која после булдужерот во Долнени доживеа дебакал на предходните избори,ебаго.:pos2:

Блажени се тие држави што немаат таков политичар како б.ц., дане се медиумите кои го величат во неговите небулози одамна ке го снемаше од политичката сцена:nenene:

Слично како и Гвујо.:toe:

:pos: Ова е само за во “Рипли, верувале или не“ .

“Вие“ од специјалната сорта македонци немате проблем со имиња и сл. глупости, благодарение на цврстиот став на руководството за смена на истото.
Проблемот се јавува во системот на кој сте научени да “размислувате“.. тиииииттт ерор коде, трај бек лејтер.

Branko e prv za menjanje na imeto toj toa i otvoreno go kazuva na site vesti

Branko e prv za menjanje na imeto toj toa i otvoreno go kazuva na site vesti

Подобро отворено одколку затворено.Или затвореното ти е малку посимпатично?:toe:

Jas tebe ne te razbiram si stavil vo sig Macedonija a go branis predavnikot Branko

mozda sum pogresil nego imas li ti bg pasos toa me interesira

И сега вака како што сте се раскокодакале и едните и другите..
замислете си дека сте у некоја куќа и се натегате таму на некоја крива маса...
па тупкате по неа и се дерете-ти си шуга...не ти си шуга..
а пошто `уметничкиот израз`станал многу `модерен`на кајгана...
јас у стил на Павле Вујисич...
лагано би ви фрлил една бомба и за секој случај би почекал да не искочи некоја несреќа од куќа.
Дур оној сирот Чкаља трча накај мене и цел испаничен вика:
-Шта уради побогу куме..???
-Обична багра куме...:toe:
И онака и тежеше на земјата само.
Пу ја з`к.Алтан деца...:vozbud:

mozda sum pogresil nego imas li ti bg pasos toa me interesira

Па ти кажав бе,моментално немам никаков,па ни Македонски оти од него нема никакво фајде,доколку не е дипломатски.:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom