Голем педофилски скандал ја тресе еврејската заедница во Бруклин

• Креатор на темата Креатор на темата oon
  • Време на започнување Време на започнување
поларис не си го прочитал куранот 100% така да од кај знаеш дека не е точно :) ?

Ниту сум Евреин, ниту сум педофил па ниту сум од Бруклин. Кого го здоболе темава, нека се пријави.

поларис не си го прочитал куранот 100% така да од кај знаеш дека не е точно :) ?

Ne se zanimavam tolku so religiite,ama za toa znam deka sigurno ne pisuva, ne e logicki, i za Isus velat deka se zenil so Maria Magdalena i deka imal deca, i sega treba da se veruva na se i sesto..? Bitno e sto pisuva Kuranot i Biblijata..
A i pak ke velam, neznam tolku za religiite, ama protiv sum da se propagira nesto.

"Евреите у Америка ебат деца."

Поларис свршува, а на протестантите во Каиро масовно им се навлажнија гаќичките, без и да погледнат камила.

Па добро има и жени Педофилки и Секташи светот нема крај а и човековата глупост.....

Јас не знам како може некој да биде толку ментално заојстанат и глуп да повикува на враќање на Хитлер кога според неговата идеологија и ние сме на ред за истребување и кога толку стотици илјадници македонци ги загубија животите заради него.

Педофили има и кај имамите и христијанските свештени лица.Едниствени кои останаа чисти се будистите.

Ваљда оти на нив не им се дига од толку одалечување од сопственото тело и фокус на духовното само :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom