Голем педофилски скандал ја тресе еврејската заедница во Бруклин

• Креатор на темата Креатор на темата oon
  • Време на започнување Време на започнување

oon

Член од
3 ноември 2008
Мислења
3.187
Поени од реакции
1.358
Голем педофилски скандал ја тресе еврејската заедница во Бруклин

12.12.2011

Еврејската заедница во Бруклин ја тресе најголем скандал во нејзината историја откако во операција која њујоршката полиција ја водела три години се уапсени 85 возрасни луѓе под обвинение дека сексуално злоставувале 117 деца од нивната заедница, пишува Њујорк Пост.

getImageThumbnail.axd

Скоро сите уапсени се мажи, а повеќе од половината деца се машки. Најлошотое во тоа што, како што пишува весникот, злоставувањата се случувале со години наназад, но жртвите и нивните семејства поради притисок од опкружувањето се решиле дури сега да се огласат јавно.

Уапсените се обвинети за сексуално злоставување, планирање на киднапирања и содомија. Дури 24 од уапсените се осудени за помали дела и пуштени на условна слобода само поради тоа што еврејската заедница вршела голем притисок врз родителите и децата да ги повлечат обвиненијата.

http://www.kanal5.com.mk/default.aspx?mId=103&eventId=84146

Епа ќе беше штета само Евреите да не го прават ова.... Христијаните и муслиманите одамна се познати по педофилијата.

Педофили има и кај имамите и христијанските свештени лица.Едниствени кои останаа чисти се будистите.

Vo Islamot i vo Hristijanstvoto pedofilija ne e dozvoleno, nitu edna religija ne gi opravduva ovie pedofilite,ovie se ednostavno MANJACI..
Во Исламот е дозволена педофилија - лично од самиот Мухамед.
Во Христијанството не знам, ама тие сами си ја дозволија.
И сега Евреиве да не бидат покуси и тие почнаа да ја практикуваат.

Во Исламот е дозволена педофилија - лично од самиот Мухамед.
Во Христијанството не знам, ама тие сами си ја дозволија.
И сега Евреиве да не бидат покуси и тие почнаа да ја практикуваат.

Ne e dozvoleno, ne siri dezinformacii, psssss ti Ateist si?? Takov izgled dobiv od tebe, ama nema veze, sto i da si te pocituvam kako covek,samo te molam ne siri propagandi i verska omraza. kako sto si naviknat vo sekoja tema..

Нити една религија (христијанство, јудеизам, муслиманство) не ја поддржува хомосексуалноста како нормална појава.
Случајов е само една сексуална девијација на одредени луѓе, што во никој случај неможе да си стави во ист кош сите Евреи.

Takov izgled dobiv od tebe, ama nema veze, sto i da si te pocituvam kako covek,samo te molam ne siri propagandi i verska omraza. kako sto si naviknat vo sekoja tema..

Ти стави слика од Хитлер и кажа дека Евреите треба да се истребат, а некој друг шири верска омраза?

:vozbud::vozbud:

И кај децата го гледате полот? И таму е битно дали педофилијата е хетеро или хомосексуална? Не ви е лесно, ве разбирам ...

Големата слика е дека се педофили и не ја гледам разликата во полот или верата. Со ваков скандал за нивната заедница си го перат сопствениот извалкан веш другите "заедници", но овде на форум ... каде отиде светот кога децата се секундарното во дискусијата.

“Само Хитлер за евреите“... па веднаш по тоа кога се спомнуваат муслимани “...не шири верска омраза те молам“. Ах бе леле...
Aisha stayed in her parents' home for several years until she joined Muhammad and the marriage was consummated... Most of the sources indicate that she was nine years old at the time... Aisha was the only virgin that Muhammad ever married...
9+several years...

Инаку системот на верувања на ортодоксните евреи е страшна работа... Дури и при секоја циркумцизија се однесуваат педофилно кон детето...
Protiv... homoseksualnite Evrei..
А против хомосексуалните Турци, Бугари, Македонци, Грци, Албанци, Срби и косовски Албанци?

normalno deka sum protiv, tie se veke manjaci..:tapp:
хомосексуалци се уствари(не мањаци) ама ај нема везе , а на темава свештени лица биле или само евреи по вероисповед 0.о ?

“Само Хитлер за евреите“... па веднаш по тоа кога се спомнуваат муслимани “...не шири верска омраза те молам“. Ах бе леле...

9+several years...

Инаку системот на верувања на ортодоксните евреи е страшна работа... Дури и при секоја циркумцизија се однесуваат педофилно кон детето...

А против хомосексуалните Турци, Бугари, Македонци, Грци, Албанци, Срби и косовски Албанци?

normalno deka sum protiv, tie se veke manjaci..:tapp:

A toa sto imas postirano e laga, a i plus ne sakam da otvaram diskusii za religiite,bidejki i jas samiot nesum tolku religiozen..

Ne e dozvoleno, ne siri dezinformacii, psssss ti Ateist si?? Takov izgled dobiv od tebe, ama nema veze, sto i da si te pocituvam kako covek,samo te molam ne siri propagandi i verska omraza. kako sto si naviknat vo sekoja tema..
Не се дезинформации. Мухамед имал секс со 9 годишно девојче.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom