- Член од
- 12 февруари 2014
- Мислења
- 7.976
- Поени од реакции
- 25.639
Се однесуваше на тоа што ја го пишав погоре и моето свакање за нејзиното образложение..![]()
Не, се однесуваше на размислувањето на девојката. Не комплицирај!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се однесуваше на тоа што ја го пишав погоре и моето свакање за нејзиното образложение..![]()
Се извинувам, го повразав заради прашањето како да не ти биде страв после да имаш ќерка, као демек машкиот род ги доживуваме како сексуални објекти..Не, се однесуваше на размислувањето на девојката. Не комплицирај!
Затоа ќе си имаш синчеСамо мене ли ми се повраќа од муабетов? Си го хранела егото кога некој ја гледа како сексуален објект, а не ако ѝ кажат дека е паметна. Алал!
И после како да не ми биде страв ако имам ќерка?
ete gledas, uste nema replicirano na nasite mislenja, se slozuva.Немој бе така, они се облекуваат и шминкаат само за себе <3
Секако дека гола девојка е закон и сексуљаво, а не па дали е нормално. Али позакон е (бар за мене) кога е „полусоблечена“, има некој шљиф у ствари кои делумно се гледаат али ти дозволува да фантазираш како би изгледале доколку би била скрос гола.
има уште една тајландска поговорка - види да не се крие нешто вишок во гаќите на полугола женскаНајвеќе звиси од девојката, колку е згодна. Сепак има и други фактори, годините, искуството, заситеноста од девојката...
Една тајландска поговорка за тебе - независно колку девојката е згодна на некој некаде му е преку к** од неа.