Гола девојка

• Креатор на темата Креатор на темата dzesika
  • Време на започнување Време на започнување
Не, се однесуваше на размислувањето на девојката. Не комплицирај!
Се извинувам, го повразав заради прашањето како да не ти биде страв после да имаш ќерка, као демек машкиот род ги доживуваме како сексуални објекти..
Како и да е делиме исто мислење.. :)

Само мене ли ми се повраќа од муабетов? Си го хранела егото кога некој ја гледа како сексуален објект, а не ако ѝ кажат дека е паметна. Алал!
И после како да не ми биде страв ако имам ќерка?
Затоа ќе си имаш синче :pipi:

само им треба внимание, тешко на бубрезите

Секако дека гола девојка е закон и сексуљаво, а не па дали е нормално. Али позакон е (бар за мене) кога е „полусоблечена“, има некој шљиф у ствари кои делумно се гледаат али ти дозволува да фантазираш како би изгледале доколку би била скрос гола.
epic.win.jpg[DOUBLEPOST=1421081015][/DOUBLEPOST]
Највеќе звиси од девојката, колку е згодна. Сепак има и други фактори, годините, искуството, заситеноста од девојката...

Една тајландска поговорка за тебе - независно колку девојката е згодна на некој некаде му е преку к** од неа.
има уште една тајландска поговорка - види да не се крие нешто вишок во гаќите на полугола женска :D

Последно уредено:
Мома гола е во 3 ситуации:
1. Се наоѓа на нудистичка плажа
2. Се наоѓа под туш
3. Ќе се ебе
Под услов да не изгледа ко Љутви јас би се возбудил сексуално во сите 3 ситуации.
Едно прашање до вас момите:
Кога гледате гол маж мислите на:
1. На типов ладно му е?
2. Од кај толку влакна излегоа?
3. Грешка ли сум јас шо сум облечена?
Во сите три ситуации двете прашања се за никаде[DOUBLEPOST=1421368061][/DOUBLEPOST]Мома гола е во 3 ситуации:
1. Се наоѓа на нудистичка плажа
2. Се наоѓа под туш
3. Ќе се ебе
Под услов да не изгледа ко Љутви јас би се возбудил сексуално во сите 3 ситуации.
Едно прашање до вас момите:
Кога гледате гол маж мислите на:
1. На типов ладно му е?
2. Од кај толку влакна излегоа?
3. Грешка ли сум јас шо сум облечена?
Во сите три ситуации двете прашања се за никаде

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom