Гола девојка

• Креатор на темата Креатор на темата dzesika
  • Време на започнување Време на започнување
Ако ти се соблече, нормално дека асоцира на секс, шо би можело друго да е?..
Дај види ме, шо мислиш како ке ми стои фустанчето?
Гола, згодна, висока, со оцртано половинче и шлаг на цицките, нема да и одолеам... :rolleyes:
Класична вагинална манипулација.[DOUBLEPOST=1411569541][/DOUBLEPOST](рофл)

Последно уредено:
@dzesika Секој маж може да биде изманипулиран од жена. Ама баш секој. Пред се зависи колку е паметна жената и за каква манипулација станува збор.

Срцко за многу работи не сме на иста бранова должина со тебе, ама се слагам за моментот оти е страшно смешно кога после два три упатени погледи кон некој автоматски се претпоставува оти го свиѓаш и типот одма се пушта у акција. Е таквите да си ги чуваш лепотице, најлесни се за манипулација. Како сакаш, кога сакаш и до кога сакаш. :pipi:

Злобна сум нешто денес, бич позитив муд ис он. Извини посилен полу!
e sekoj bas sekoj ama bas sekoj e ne e sekoj maz bas sekoj maz xexe, do moi 30 god zena me nema izmanipulirano

Мисли си ти така, ако убаво е тоа. :)
Mislis deka tipot sto ladnokrvno so prstot i ja pokazuvase izgrebanicata, dlaboko vo dekolteto, pred masa lugje, moze da bide manipuliran? :)
Istoto e i so zenskive, ne vikam ne. Ke vidat nekoj doteran zgoden i site "lele kakov e bla bla" i vo pohod da go osvojuvaat sea. Ke go add na facebook pa ne znam muabet ke pocnat da mu praat pa red drugi raboti, a ovoj majtap si igra (gi manipulira). I sve toa so izgled. So edna "gola devojka".
Zatoa smetam deka ne e nirmalno.
@langelina nacinot na koj go manifestira ne treba da postoi. Ne znam sto im se slucuva vo nivnite glavi nikakvi ali ne e dobro. Ne treba da manifestira bilo kakva reakcija na golo telo ili predizvikuvacki oblecena devojka. Neka ne komentiraat. Neka ne kazuvaat "uff taa kakva e vakva e" bidejki so samoto toa gi obrabotuvaat site da ja tretiraat devojkata "ko bozica" i zatoa posle devojkive se praat "mnogu vazni".
Site masko zenski problemi pocnuvaat od takvata 'nesoodvetna reakcija na mazite'. Site znaci :-D
Mazi od drugi zemji, nieden od tie sto sum gi zapoznala ne bile 'ko da ne videle' reakcija. Nasive se bas ko da ne videle. Ke vidat noga dobra i ke pocnat so drugarcinjata "lele ovaa kakva e uff vaka taka sto bi i pravel".
I gola da vi se soblece, stvarno, ne e golema rabota. I seks da imate, ni toa ne e golema rabota. Ama odi objasni im na nasive. Tolku se vozbuduvaat so duri i raskazuvaat posle na drugarcinjata sto pravele, kako pravele...
Nekoj sto se vozbuduva gola devojka koga ke vidi e ist so onoj sto i se pusta na onaa sto go zagleduva vo nokjen klub.

• Ми се допаѓа
Reactions: DL5
@dzesika колку ти немаш поима тоа е чудо едно. На англиски ти си типична cock teaser а во тајланд тебе би те нарекле лампион, тоа дека другите мажи/странци не биле исти ко на балканот затоа и имиња им дале на вакви бедни створења како тебе. Да ти кажам право ИЧ не ми смета да ме изманипулира некоја ситна душа ко тебе, за пијачка, влезница или нешто слично да видиш со што човек си имаш работа ЕВТИНО си прошол. Од искуство таквите ко тебе се лош секс секако...

Mislis deka tipot sto ladnokrvno so prstot i ja pokazuvase izgrebanicata, dlaboko vo dekolteto, pred masa lugje, moze da bide manipuliran? :)
Може. Ама не од таа на која и ги пикал прстите во деколтето пред цела маса.
Од некоја друга да.

@dzesika колку ти немаш поима тоа е чудо едно. На англиски ти си типична cock teaser а во тајланд тебе би те нарекле лампион, тоа дека другите мажи/странци не биле исти ко на балканот затоа и имиња им дале на вакви бедни створења како тебе. Да ти кажам право ИЧ не ми смета да ме изманипулира некоја ситна душа ко тебе, за пијачка, влезница или нешто слично да видиш со што човек си имаш работа ЕВТИНО си прошол. Од искуство таквите ко тебе се лош секс секако...
Samo tema e, smiri se haha :-)

• Ми се допаѓа
Reactions: DL5
Samo tema e, smiri se haha :)

смирен сум, ако ти напишам се што мислам треба месец дена да ми забранат пристап, не вреди да се замараме и онака темата од едно на друго па на трето отиде. ај имаш ти за растење

Ne treba da manifestira bilo kakva reakcija na golo telo ili predizvikuvacki oblecena devojka. Neka ne komentiraat.
Не може да не коментираат, машки се. Колку побрзо го прифатиш тоа, подобро за тебе. Оти мажите никогаш нема да променат во тој поглед.
Neka ne kazuvaat "uff taa kakva e vakva e" bidejki so samoto toa gi obrabotuvaat site da ja tretiraat devojkata "ko bozica" i zatoa posle devojkive se praat "mnogu vazni".
:pos::pos::pos:
Јеп така е, божица. :pos:

Site masko zenski problemi pocnuvaat od takvata 'nesoodvetna reakcija na mazite'. Site znaci :-D

@pearl има пишано една убава мудрост во еден свој пост, во потпис го носев едно време. Не можам да го најдам сега, а звучеше вака нешто: Сите мажи те гледаат на первезен начин.

Mazi od drugi zemji, nieden od tie sto sum gi zapoznala ne bile 'ko da ne videle' reakcija. Nasive se bas ko da ne videle. Ke vidat noga dobra i ke pocnat so drugarcinjata "lele ovaa kakva e uff vaka taka sto bi i pravel".
Зборуваме за мажи или за момци/дечки/ неизживеани, непораснати машки деца? Пошто има голема разлика.
Колку мажи познаваш ти лично? Ако зборуваш за мажи како @wot тогаш нема зошто да праиме више муабет. :P
I gola da vi se soblece, stvarno, ne e golema rabota. I seks da imate, ni toa ne e golema rabota. Ama odi objasni im na nasive. Tolku se vozbuduvaat so duri i raskazuvaat posle na drugarcinjata sto pravele, kako pravele...
Е тоа е втората категорија која ти ја напишав погоре. Не се тоа мажи. Деца се.
Вистинскиот маж не се фали со својот сексуален живот на другарчињата. Делува, не озборува. :sneaky:

Последно уредено:
Neka ne kazuvaat "uff taa kakva e vakva e" bidejki so samoto toa gi obrabotuvaat site da ja tretiraat devojkata "ko bozica" i zatoa posle devojkive se praat "mnogu vazni".
Баш така. Но најчесто таквите божици завршуваат испрскани и фрлени како валкан чорап. Да ти е мерак да ги гледаш како клечат на колена, а замисли, претходно биле божици.

Такво лигавење и возвишување на божици може да очекуваш, како што кажа @blue ladybug, само од деца и проста сељачана со две клетки мозок, што користи идиотски клише финти за удварање од типот: "Маче, татко ти медар да не е?".

Istoto e i so zenskive, ne vikam ne. Ke vidat nekoj doteran zgoden i site "lele kakov e bla bla" i vo pohod da go osvojuvaat sea. Ke go add na facebook pa ne znam muabet ke pocnat da mu praat pa red drugi raboti, a ovoj majtap si igra (gi manipulira). I sve toa so izgled. So edna "gola devojka".
@langelina nacinot na koj go manifestira ne treba da postoi. Ne znam sto im se slucuva vo nivnite glavi nikakvi ali ne e dobro. Ne treba da manifestira bilo kakva reakcija na golo telo ili predizvikuvacki oblecena devojka. Neka ne komentiraat. Neka ne kazuvaat "uff taa kakva e vakva e" bidejki so samoto toa gi obrabotuvaat site da ja tretiraat devojkata "ko bozica" i zatoa posle devojkive se praat "mnogu vazni".
Nekoj sto se vozbuduva gola devojka koga ke vidi e ist so onoj sto i se pusta na onaa sto go zagleduva vo nokjen klub.

Чекај малку! Ти со другарките нели си правиш такви муабети? :confused:
И не знам како да ти објаснам, дека не само што е нормално, туку така ТРЕБА да биде.
Ти како шо кажуваш, нема врска дали е гола, дали имаш секс! Испаѓа дека ништо нема врска! Интимните односи (барем за мене) не се исти со пиење кафе. Може едно, може и подоцна, па и не мора.
И подобро да прават муабети „уф каква е“ отколку за средства за депилирање. :)

Болдот
Кои земји? Каде? Врз какви заклучоци ова?
Јас па напротив иако имам скромно искуство со патување, секаде сум ги запазил овие реакции. Инаку тоа што го кажуваш не е само наш „проблем“ туку постанува глобално. Само погледај ја поп естрадата кај нас и онаа на VH1, MTV, E!, ќе ти стане јасно дека тренд е денес да ставиш цицки на послужавник па уште и добро завиткани.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom