Гола девојка

• Креатор на темата Креатор на темата dzesika
  • Време на започнување Време на започнување
Мене ме возбудуваат додека се облечени јебозовно, посебно на журка, на плажа кога ќе ги видам значително ми се намалува ентузијазмот а кога ќе се соблечат најчесто се разочарувам и комплетно ми паѓа ова еротонот :(
Женската облека е направена ко модерна реклама, знае кои делови да ги истакне а кои да ги сокрие, кога ќе видиш позади рекламата останува голата реалност такозвана целулит и остало :(

Последно уредено:
Секое нормално машко би се напалило, нормално. И одма си почнувам фантазија низ мозок што би ти правел.:D Но голо тело не значи покана за секс дефинитивно. Си има други начини за суптилно пренесување пораки у стил еби ме.

До Ре Ми Фа Сол Ла,
соблечи се гола.

Ако неќеш гола,
ондак пола.

А ако неќеш пола,
ондак четвртина.

А ако неќеш и четвртина,
ондак гитла моја Јасмина.

:icon_mrgr: :cuc:

Вчеρа κупив мебел, денес би те ебел... и да немам мебел, јас паκ би те ебел...
Гола жена си е гола жена... и уште поубаво аκо е со жбунче долу.
Облечените жени ја будат фантазијата, голите стρаста и самиот сеκсуален чин.

без жбунче бе едно знакче да има направено од влакненцата да покажува накај питата нејзина нјубаво[DOUBLEPOST=1410896105][/DOUBLEPOST]без жбунче бе едно знакче да има направено од влакненцата да покажува накај питата нејзина нјубаво

4AustraliaSwimmingteam_GettyImages.jpg

Ако ми се соблечат вакви некои, не му ја мислам два пати. Ич не ми чуе дали има самодоверба или не:drk::icon_lol:
mn ke ti se fatat ovie

4AustraliaSwimmingteam_GettyImages.jpg

Ако ми се соблечат вакви некои, не му ја мислам два пати. Ич не ми чуе дали има самодоверба или не:drk::icon_lol:
Чекај... еден или сите? :D

Гола женска,кај моја генерација,само под јорган и тоа откако ќе си отидат сватовите.
А си ги замислувавме и пеевме кога одевме во Трст 60 и неке по левис Ш.
у тунелу усред мрака Бижид Бардо на кур скака,
а понекогаш и Софија Лорен, кога Марлон Брандо ќе беше тапа пијан.
А кај нас поим за голо беше и деколтето на бог да ја прости С.А.

Гола женска,кај моја генерација,само под јорган и тоа откако ќе си отидат сватовите.
А си ги замислувавме и пеевме кога одевме во Трст 60 и неке по левис Ш.
у тунелу усред мрака Бижид Бардо на кур скака,
а понекогаш и Софија Лорен, кога Марлон Брандо ќе беше тапа пијан.
А кај нас поим за голо беше и деколтето на бог да ја прости С.А.
Силвана Арменулиќ?

читам еднаш два пати три пати добро си викам до мене ли е нешто што не контам ??? не ми е јасна темава, вие женските да видите гол к*р што си викате на што ве асоцира ??

Зависи колкав е. :гик:

Силвана Арменулиќ?
и порано сум ја спомнал, јака на слики-некој и ќе ја постита сега,
-------------
не прашав дали на оваа тема може и јас да пишувам,да не има забрана за „Моја генерација“ тука
па како и ќе видиш голо во тоа време,на бунар или чешма,кога тогаш сите моми беа во „народни“ руби, т.с. селски дреи.
А така облечени со кошули до чорапи на една страна а на друга до шија, џабе ти е гледањето-ѕверењето.
Можеби и се уште има,ама ретко во некој места женски лица што не облекле гратски алишта,а не пак секси.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom