Гола девојка

• Креатор на темата Креатор на темата dzesika
  • Време на започнување Време на започнување
Земам мерка. Шо вика г/ѓа Алачки: Нема подобра мерка од окото и од раката. :)
Хахахахаха... Г-ѓа Алачки :)
Него, знаеш како викат: У чужда рака само кур расте :)
Таман си е муабетот

Хахахахаха... Г-ѓа Алачки :)
Него, знаеш како викат: У чужда рака само кур расте :)
Таман си е муабетот

Како беше онаа: ех мори жено! Колку си убава, паметна, вредна, уште чужда да си! :)))

Да не сум скроз офтопик: некаде прочитав дека во Шведска или во Норвешка не значи дека ако некоја се соблече гола, веднаш сака секс.
Кај нас е поинаку и според мене, така треба да биде. Ако некој/а се соблече гол/а значи дека сака да се ебете. Точка.

Како беше онаа: ех мори жено! Колку си убава, паметна, вредна, уште чужда да си! :)))

Да не сум скроз офтопик: некаде прочитав дека во Шведска или во Норвешка не значи дека ако некоја се соблече гола, веднаш сака секс.
Кај нас е поинаку и според мене, така треба да биде. Ако некој/а се соблече гол/а значи дека сака да се ебете. Точка.
Добро можи не веднаш , ама по 5 мин мислам дека доволно време поминало. Сигурно не се слекле дека им било жешко или дека алиштата им биле тесни па онака голи да се раскомотат:)

Филозофско прашање...
Скандинавките се посебна приказна, и, за жал, моја неостварена желба. И така е... слободни, ич не ги боли таквата хехехе
А кај нас ако си гол значи - секс.
Само многу пазење треба... да не останеш гол, ама сам гол хахахаха

Зависи колкав е. :гик:
се додека не е во деминутивна форма зборот ќе помине, така да не ја барајте иглата во сеното и вие :)
можда си сакаат со сите салтанати прво предигра

можда си сакаат со сите салтанати прво предигра

Не. Ако девојката се соблече гола и ти сакаш да ја ебеш, може да ти каже „не“,а ако инсистираш, ќе те пријави за сексуално вознемирување. Кај нас, ако деовјката се соблече гола и те пријави дека си ја силувал, ќе кажат дека така и требало, сама си го барала. Тоа е разликата.[DOUBLEPOST=1410902466][/DOUBLEPOST]
Филозофско прашање...
Скандинавките се посебна приказна, и, за жал, моја неостварена желба. И така е... слободни, ич не ги боли таквата хехехе
А кај нас ако си гол значи - секс.
Само многу пазење треба... да не останеш гол, ама сам гол хахахаха
Скандинавките се опасни. Гледаш како наеба Асанж. Затоа, памет у гаќи :)

Последно уредено:
Не. Ако девојката се соблече гола и ти сакаш да ја ебеш, може да ти каже „не“,а ако инсистираш, ќе те пријави за сексуално вознемирување. Кај нас, ако деовјката се соблече гола и те пријави дека си ја силувал, ќе кажат дека така и требало, сама си го барала. Тоа е разликата.
Правилно... чим е гола кур сака...[DOUBLEPOST=1410902541][/DOUBLEPOST]
Јас не сум Асанж :)

Зависи кај се соблекла гола.
Оние по Украина што се соблакаат на сред плоштад да не сакаат да се коваат со цел град случајно? :D

Не. Ако девојката се соблече гола и ти сакаш да ја ебеш, може да ти каже „не“,а ако инсистираш, ќе те пријави за сексуално вознемирување. Кај нас, ако деовјката се соблече гола и те пријави дека си ја силувал, ќе кажат дека така и требало, сама си го барала. Тоа е разликата.[DOUBLEPOST=1410902466][/DOUBLEPOST]
па нездрава работа, а да не сака да се бањаме заедно ? А баш за нив имам слушнато скроз обратно

па нездрава работа, а да не сака да се бањаме заедно ? А баш за нив имам слушнато скроз обратно
Арно си слушнал...
АМА...
Криви дрва се ептен... соблекувањето не го сметаат за покана за секс. Она ќе се ебе кога она сака и крај. А може цел ден да ти шета гола.

Ме пали гола само во кревет. Искрено, не сакам премногу разголени по улица или на места каде што не доликува да биде таква. Не ме пали, а понекогаш дури и ми смета да видам некоја таква, на некои места. Е, сега за она "дали ако е гола треба/не треба да помислуваме на повеќе...". Прво, ако смета таквото "помислување" зошто е гола (разголена) и зошто провоцира? Во бус имам видено девојки со толку кратки панталончиња и извадени цицки надвор, што...Друго е плажа, друго е улица,бус, продавница,факултет...А, тоа на факултет, посебно на правен...па уште кога се полага....мислам дека курва во Лас Вегас има повеќе облека на себе, отколку овие нашиве тука. Ај доста беше...да не помисли некој нешто погрешно и наопаку.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom