- Член од
- 6 јули 2011
- Мислења
- 3.829
- Поени од реакции
- 7.711
Исто ти се фаќа... пак ќе збеснеш и на 12 и на 21 цм
Земам мерка. Шо вика г/ѓа Алачки: Нема подобра мерка од окото и од раката.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Исто ти се фаќа... пак ќе збеснеш и на 12 и на 21 цм
Хахахахаха... Г-ѓа АлачкиЗемам мерка. Шо вика г/ѓа Алачки: Нема подобра мерка од окото и од раката.![]()
Хахахахаха... Г-ѓа Алачки
Него, знаеш како викат: У чужда рака само кур расте
Таман си е муабетот
мх мх мх мх мммммммхххЗемам мерка. Шо вика г/ѓа Алачки: Нема подобра мерка од окото и од раката.![]()
Добро можи не веднаш , ама по 5 мин мислам дека доволно време поминало. Сигурно не се слекле дека им било жешко или дека алиштата им биле тесни па онака голи да се раскомотатКако беше онаа: ех мори жено! Колку си убава, паметна, вредна, уште чужда да си!))
Да не сум скроз офтопик: некаде прочитав дека во Шведска или во Норвешка не значи дека ако некоја се соблече гола, веднаш сака секс.
Кај нас е поинаку и според мене, така треба да биде. Ако некој/а се соблече гол/а значи дека сака да се ебете. Точка.
Филозофско прашање...Како беше онаа: ех мори жено! Колку си убава, паметна, вредна, уште чужда да си!))
Да не сум скроз офтопик: некаде прочитав дека во Шведска или во Норвешка не значи дека ако некоја се соблече гола, веднаш сака секс.
Кај нас е поинаку и според мене, така треба да биде. Ако некој/а се соблече гол/а значи дека сака да се ебете. Точка.
се додека не е во деминутивна форма зборот ќе помине, така да не ја барајте иглата во сеното и виеЗависи колкав е.![]()
можда си сакаат со сите салтанати прво предиграДа не сум скроз офтопик: некаде прочитав дека во Шведска или во Норвешка не значи дека ако некоја се соблече гола, веднаш сака секс.
Вториот од десно би ми бил доволен.Чекај... еден или сите?![]()
можда си сакаат со сите салтанати прво предигра
Скандинавките се опасни. Гледаш како наеба Асанж. Затоа, памет у гаќиФилозофско прашање...
Скандинавките се посебна приказна, и, за жал, моја неостварена желба. И така е... слободни, ич не ги боли таквата хехехе
А кај нас ако си гол значи - секс.
Само многу пазење треба... да не останеш гол, ама сам гол хахахаха
Правилно... чим е гола кур сака...[DOUBLEPOST=1410902541][/DOUBLEPOST]Не. Ако девојката се соблече гола и ти сакаш да ја ебеш, може да ти каже „не“,а ако инсистираш, ќе те пријави за сексуално вознемирување. Кај нас, ако деовјката се соблече гола и те пријави дека си ја силувал, ќе кажат дека така и требало, сама си го барала. Тоа е разликата.
Јас не сум АсанжСкандинавките се опасни. Гледаш како наеба Асанж. Затоа, памет у гаќи![]()
па нездрава работа, а да не сака да се бањаме заедно ? А баш за нив имам слушнато скроз обратноНе. Ако девојката се соблече гола и ти сакаш да ја ебеш, може да ти каже „не“,а ако инсистираш, ќе те пријави за сексуално вознемирување. Кај нас, ако деовјката се соблече гола и те пријави дека си ја силувал, ќе кажат дека така и требало, сама си го барала. Тоа е разликата.[DOUBLEPOST=1410902466][/DOUBLEPOST]
Скандинавките се опасни. Гледаш како наеба Асанж. Затоа, памет у гаќи![]()
Арно си слушнал...па нездрава работа, а да не сака да се бањаме заедно ? А баш за нив имам слушнато скроз обратно