Ѓоко Танески и екипата во Осло!

• Креатор на темата Креатор на темата курајбер
  • Време на започнување Време на започнување
никогаш не бил попопуларен, ако не беше ова, шо мислите колку ќе го гледаа вечер, ич

Таа овцата на крајот,што се исфолира не ми е јасно?????

ајде џоле можиш ти покажи им вечер како се преобрази од риба во ајкула па може ке ти дадат некоја нобелова награда или пак диплома за добро завршен курс на англиски јазик и слобода на изразување :vozbud::pos2::pos2::kesa:

А некој имат мислење за песната, настапот или слично или темава е баш за изразувањето на англиски? Па и вториот пат не беше толку лош. Можда бегал на часој по англиски јбг али зошто никој не пише за песната и изведбата.

Или ќе добиваат поени и за интервјуата?

Многу е лесно да се фаќа сеир и да се јади бурек стварно.

Ѓоко нема да влезе во финале бидејќи ќе пее како риба на суво. Да пеше во аквариум тоа ќе беше друга прича.

Во колку саат почнува чудово вечер и кој по ред настапува Ѓоко?

Според гласањето на Гугл од некаде 36/7 земји бевме 33 место со само 3 поени а под нас беа само неколку со Нула поени што се сеуште малечки земјички... со тоа дали некој сеуште верува дека годинава воопшто ќе се пласираме понатаму?
Доволно е со вакви изведувања да се стигне до каде се стигне односно да се претстави земјата и да си заминеме со колку толку кренати глави иако веќе се избламираа со интервјуто посебно оној МАКЕДОНИШ шо збори...

Според гласањето на Гугл од некаде 36/7 земји бевме 33 место со само 3 поени а под нас беа само неколку со Нула поени што се сеуште малечки земјички... со тоа дали некој сеуште верува дека годинава воопшто ќе се пласираме понатаму?
Доволно е со вакви изведувања да се стигне до каде се стигне односно да се претстави земјата и да си заминеме со колку толку кренати глави иако веќе се избламираа со интервјуто посебно оној МАКЕДОНИШ шо збори...

Јас типувам дека на бина нешто ќе се згреши за вечерашниот настап, сепак ѓоко е кафански пејач не искусен за вакво нешто ниту е роден за пејач и штета што е мал коефициентот за да не влеземе во финале 1.20 би опнал илјада евра да ги имам зашто сигурно добивам двеста :)

А некој имат мислење за песната, настапот или слично или темава е баш за изразувањето на англиски? Па и вториот пат не беше толку лош. Можда бегал на часој по англиски јбг али зошто никој не пише за песната и изведбата.

Или ќе добиваат поени и за интервјуата?

Многу е лесно да се фаќа сеир и да се јади бурек стварно.
јас уште од порано си кажав. песнава може секој ден, слична, да се слушне одбрана за хит на денот. :toe: едноставна, секојдневна......а за настапот се трудат

За настапот мене ќе ми затрепери срцето кога ќе ги рашират бутовите при крај на настап нашите дундици.....не крилата! :icon_lol:

Ако ништо друго бар добри путиња ќе излезат на сцена,нема да го гледаме пивскиот стомак на Ѓоко

изгледа ќе биде пак нул поа :pos2: :pos2: :pos2:

ете почна...ај со среќа

Таа овцата на крајот,што се исфолира не ми е јасно?????

Како што постирав во другата тема...
23624242.jpg

:smir:

јужниве комшии се вечерва бе?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom