Ѓоко Танески и екипата во Осло!

• Креатор на темата Креатор на темата курајбер
  • Време на започнување Време на започнување
луѓе вие го избравте да оди. немојте сега да ми се правите мона лиза тука :uvo: од влатко илиевски 10000 пати беше поубава песната, а се кладам дека дечкото знае и англиски.

п.с. ако ве сретне некој од друга држава мене не ме познавате дека сум одовде

луѓе вие го избравте да оди. немојте сега да ми се правите мона лиза тука :uvo: од влатко илиевски 10000 пати беше поубава песната, а се кладам дека дечкото знае и англиски.

Не го биравме ние, беше наместен :tapp:

од влатко илиевски 10000 пати беше поубава песната, а се кладам дека дечкото знае и англиски.

У реду тоа за ваннаби рокерот, само уште да не беше зарипнат во гласот и ќе беше ок...:toe:

Влатко беше ѕвер али јебига мораше да се утешат охриѓаните.Годинава се поплавија,па уште да ги слушавме како не им отишол идолот на евровизија,што мислите он зошто се осеќа ко риба?

Спиро, е сега знам зш сите викале дека си закон, браво.

А зшото тоа ? Тебе те посрамоти ? Спомнато беше твоето име негде ?

ухх:vozbud: хи ис д бест. добро е што се труди од клип на клип станува подобар :pos2:

E сеа стварно отупевте со муабетиве.
Смешно беше тоа "in Oslo I feel like a fish" и тоа ко ќе и речи на Деана "Go back,go back",ама со коментариве стварно претеравте,да не ги цитирам талентите шо кажуваат колкав срам бил за Македонија,човек шо стварно има убав глас и за разлика од тие шо го реметат на толку низок начин,тој барем постигнал нешо во животот.

Епа Ѓоко се чувствуват ко ФИШ таму заради то шо езерото му е чисто, а за нашево езеро... шо да се пофалам, Скопјанчишта ни го мочет секое лето.
Апел:Ве молиме престанете да вршите тестирање на вашата мочка во ладна вода,за да не се чуствуваме ко ФИШ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom