Godsmack

• Креатор на темата Креатор на темата Soul†akeR
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
7 јануари 2008
Мислења
30
Поени од реакции
0
Само сакам да видам дали има други фанови на Godsmack во Македонијава,зошто јас многу го ценам овој бенд и се надевам дека еден ден ќе имам можност да го гледам во живо (во Македонија).

Godsmack датираат уште од 1996 таканаречената пост-гранџ ера,фронтмен на групата е Salvatore (Sully) Erna koj има потекло од Италија и е многу интересен фактот дека е друид
Koj ги слушнал нека ги пише своите емоции,забелешки,критики...

имам го слушано godsmack-iv, албумот е добар, тврд звук, интересно звучи

Само сакам да видам дали има други фанови на Godsmack во Македонијава,зошто јас многу го ценам овој бенд и се надевам дека еден ден ќе имам можност да го гледам во живо (во Македонија).

Godsmack датираат уште од 1996 таканаречената пост-гранџ ера,фронтмен на групата е Salvatore (Sully) Erna koj има потекло од Италија и е многу интересен фактот дека е друид
Koj ги слушнал нека ги пише своите емоции,забелешки,критики...
Ova so druidov ne mi e jasno? Se zezash ili?

Инспирацијата на името е од песната на Alice in Chains или се лажам?

Инаку, иам гледано концерт кај еден пријател и закон свирка истераа. Многу моќен звук. Многу. :)

Инспирацијата на името е од песната на Alice in Chains или се лажам?

Инаку, иам гледано концерт кај еден пријател и закон свирка истераа. Многу моќен звук. Многу. :)
Не се лажеш така е ,еден од омилените бендови на Sully му бил Alice in Chains

Убај си се. Во средно ги слушав поактивно, имам позитивен впечаток.

Pesnava ne se zaborava, mi se uvlece u glava pred edno desetina godini iako ne sum fan na taa muzika

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom