burn84
Говорете Македонски
Викса ГГ е фиктивен форумџија наменет за да ве нервира сите...
Инаку јас сум многу неозбилен, ама озбилно ова.
Инаку јас сум многу неозбилен, ама озбилно ова.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ako zrelosta e zhivotno iskustvo, togash edno dete ulichar od 15 godini, ili eden narkoman od 20 godini e pozrel od site nas tuka na forumov.
.
Ова е некој нов виц кој јас не го знам или? Трагично е тоа што може да доживее едно дете уличар на 15 години, колку што е трагично истото да го злоупотребиш на ваква тема, за да не надитриш. Неговиот лош живот ќе го научи порано како да преживува да, но тоа не значи дека ќе биде поискусно во сите останати полиња од животов, од сите останати луѓе.
Јас не ни сакам да дискутирам за споредби со тоа дете и некој "нормален" член на форумов или општо надвор од него.
А за тоа дека еден наркоман од 20 години е позрел ... тоа веќе е смешно. За тоа може да дискутираме, доколку прв ми образложиш зошто мислиш така.
Pa nemislam taka, toa e poentata.
Eden tip kaza deka iskustvoto vo zivotot e zrelosta, ja ne se solgasuvam, i vo znak na toa gi dadov primerite, toj narkoman ili toa dete skitnik imaat pominato mnogu MNOGU povekje od nas niz zhivotov, sho neznaci deka se pozreli, narkomanot se glea deka ne e zrel chim go izbral toj pat.
Dodeka na deteto toa mu e sudeno, i se snaogja kako znae, ali neznaci deka kojznae kolku e zrelo..
Se smenile gledistata, ama si ostana nepismen <3Тоа се тие постови од пред 6 години![]()