Го ѕиркате ли соседот?

• Креатор на темата Креатор на темата ГоКи™
  • Време на започнување Време на започнување

Фаќате ли сеир?

• Да

Гласови: 74 19,6%
  • Не

Гласови: 187 49,5%
  • Понекогаш

Гласови: 117 31,0%

• Вкупно гласачи
    378
Е јас имам комшика шо ме манијаче навечер коо е пуштена струјата и коо седам на нет.Гарант и додека го пишам посто она сеа гледа...ја ко бев у центарот си гледав како минат луѓе низ шеталиштето а да му ѕиркам на некој во стан :nenene:

јас со мајка ми заедно ѕиркаме.и се знаеме кој со кого, кој кога дошол со кого.
доволно е само да седнеме на тераса :pos2:

Воопшто не ѕиркам кај комшиите,нивниот живот,тоа што го прават не е моја работа...

Комшииве ми се пензионери така да немам што да ѕиркам не е цаката.

понекогаш циркам коа ми се дава шанса али прикриено демек работам нешо па ке зирнам горе доле :pos2::pos2: у ова не спаѓаат бабите и старите тетки не манијачам пупу

Неизбежно е...немаат ништо на прозорите,посебно во дневната.
И јас кога и да погледнам накај улицата,ги гледам нив.

Ја имам ненормални комшии. Едниов, ни телевизија гледа, ни ништо. Цело време работи нешто, лупа, тропа, тоа му е хоби. Еднаш мешалица за бетон пушти у 11 и пол навечер. :tapp: Другиов е маалска легенда, цело време гол шета само по фармерки. Па кога ќе земе сабајле, седи у двор и сите комшии ги поздравува како што поминуваат, се дере на цел глас: ''Охооооојј, комши, каде беeee'' или ''Каааааај си бе, да му ебам мајкатааа''. Што вика брат ми, се слуша исто како у соба да ти се дере.:)

не фала богу, ама они се по цел ден седнати у двор и само гледаат кој каде отишол, кој шо напраил, кој поминал, и после на собиранка ајдеее уговарање :tapp:

у последно време вооптшто не...јбг еден ден ќе го видов како моча...ми се скурчи животот :tapp:

не ми чуе за соседите јас освен три семејства со со кого контактирам во зградата другите не ги ни познавам.И зошто би ги ѕиркала?

Па немам некои којзнае какви комшии за да ги ѕисркам све се старци. Али затоа они цело време се у двор и шпиунираат што се случува во околината:vozbud:

Го...Ја зиркам и фаќам нешто ама не сеир
знаете она е ...како да кажам...јебозовна:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom