Го ѕиркате ли соседот?

• Креатор на темата Креатор на темата ГоКи™
  • Време на започнување Време на започнување

Фаќате ли сеир?

• Да

Гласови: 74 19,6%
  • Не

Гласови: 187 49,5%
  • Понекогаш

Гласови: 117 31,0%

• Вкупно гласачи
    378
Не. Ова ми изгледа многу глупо. И што има сега да го гледам комшијата/комшиката. Гајле ми е што прави или ќе прави или пак тој мене да ме гледа.

Порано, додека имав студентки од кичево карши мене:):):)

Соседи некој посебни немам за да ѕиркам, додуша имам еден кој редовно си го гледам:pipi:
А во последно време опкружена сум со туристи па незнам каде попрво да се гледам :pos:
Така да, за летово мојот одговор е ДА!

Nema nacin na koj da se gleda haha edna pri4ina, a druga pa i ne gi smetam sosedite za mn interesni pa da im dzirkam i seir da im gledam:kesa:

Не ама коа ке ме изнервира му пуштам црево на тераса!

:nenene: Никогаш. Мразам шпионажи, радозналост и слични глупости. Секој си има своја приватност. Само човек без работа може да го занимаваат туѓи работи, се знае ако нема попаметна работа се позанимава со својот живот.

Неам друга работа па ќе го глеам соседот што прај...еднаш се забуља една комшика коа си седев у двор со друштво и од што ме изнервира и се раздрав у стил што буљаш на секои 5 минути.Колку ми се сељачки тие работи и посматрања кој што како прави од страна на соседиве...

До сега не ми се случило.
Едноставно тоа што им се случува дома е нивна работа,а и да ме гледаат мене како на пример јас нив не би ми било воопшто пријатно.
Нив дом,нивна приватност.Мој дом,моја приватност.Фаќање сеир од страна не би било воопшто потребно.:wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom