И јас го имам тој проблем со комшиите а со поштарот не се ни знам.Ама комшиите ми се упм.Еднаш зборам на тал и вратата од тераса беше отворена и комшиката прво "културно" ѕиркаше од позади завеса па потоа излезе на тераса да ми го слуша муабетот.Имам многу вакви приказни ама ај да не ве замарам.
Во нашето маало(пред да се преселиме)едни комшии нон стоп се караа!Најинтересно беше летно време 2-3 саатот полноќ ке зема(пази летно време)да цепа дрва!!!Па ке го запали моторот(нормално ке ја разбуди жена му) и од 2-3 до 4-5 саатот"ноќна програма" следуваше!!!:pos2:!!!А бе смех!!!Или ке му текне нешто ке се издереше ААААААЛЕЛУЈА!!!:pos2:А најсмех е кога ке стане кавга и секој од неговото семејство си додаваа епитети!!!хехехе:pos2:
Lele luge kaj mene so sosedive komunikacija krsh edniot e do mene soba do soba sme i se se slusa standard znaci da zirnam preku prozor i on da zirne slobodno moze da se prefrli i nie komunicirame po msn mislam krsh, a so drugiot sosed shoe pod mene i so nego komunicirame na msn :pos2:
Од мојот прозор не гледам ама баш на никаков сосед т.е всушност гледам на балкон и понекогаш се појавува сосетката која ќе испуши цигара и се враќа внатре
Од таква страна на зградата ми е прозорот и гледам директно на улица само
Во секој случај, не би фаќал сеир освен ако премногу гласно се слуша па јас сакал-нејќел морам да присуствувам на таквиот мјузикл. Ама веќе тоа преоѓа во нивна вина и јас не сум крив што сум слушнал
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.