Го ѕиркате ли соседот?

• Креатор на темата Креатор на темата ГоКи™
  • Време на започнување Време на започнување

Фаќате ли сеир?

• Да

Гласови: 74 19,6%
  • Не

Гласови: 187 49,5%
  • Понекогаш

Гласови: 117 31,0%

• Вкупно гласачи
    378
Како да ne живеам на оваа улица, никого не познавам зашто несакам, едно ,добро утро, и толку денот продолжува, а не па да го ѕиркам, нема друга работа. Не ги ни познавам, џабе, од кај да знам кој со кого и зошто:pos2: а дали ме ѕиркаат, незнам, ама мислам дека не, затоа што ни јас не им давам повод да го направат тоа. Само знам дека навечер кога се враќам дома обавезно тој карши ќе го видам на прозорецот како ѕирка, дали човекот неможе да спие или нешто друго не ме интересира.

Го ѕиркате ли соседот додека има активности кај него како на пример има расправија а вие сте застанале и фаќате сеир?

Не.
Прво е неверојатно глупо,а како второ е непријатно.

Соседот НЕ.само сосетката(помладата) :pos2:

Ако се најдам успат, туф, зашо да не, коа се работи за сељандурите кои ми е чест да ги имам за комшии, малограѓанка сум еден тон.
Ионака не ширам после на цело маало, жими очи! :pos::pos:

Хе хе, како помал(негде од 3то до 7мо одд) со другарите се збиравме и ги ѕиркавме комшиите од маало и си правевме сеир....сега поретко(само ко ќе се имат шо да се видит)

Само кога ќе го прочитам насловот ми доаѓа една смеа. Јака тема, ама има и појаки одговори во стил - не, жими очи, не е мој тип идруго. :pos::pos: Не ѕиркам, а како што рече Пеперурката, незнам дали мене ме ѕиркаат. Ама ако приметам дека некој ме ѕирка, одма му правам едно :drk:, па да видам друг пат дали ќе ѕирка. :pos::pos::pos::pos::pos:
(Се извинувам, се шегувам - интересна ми е темава)

абе не дека сакам да ги гледам што прават или да ги слушам...ама кога се дерат, сакала, нејќела морам :toe:

ни ги знам, ни ги познавам комшиите. знам 3-4ца, ама, неам попаметна работа, ќе седам и ќе ги гледам...да имав дурбин и така и така, ама далеку ни се куќите:pos2:

pa.....ima edni studenti na prv sprat kaj mene v zgrada i ponekogas nekoj taze kapen si se seta po krpa niz stan... ili nekogas po bokserici :pipi:
i jas okokorena cela :vozbud:
a inace poinaku ne ne sum takov coek da se mesam vo tugi zivoti..... si gledam za mojot zivot nemam zivci da gledam i za drugi zivoti....:nenene:

Порано пред 5-6 год ја ѕиркав комшиката, и после зид ставија. :(

не!
не е моја работа...срамно, не е културно и ред др, работи

:(концепцијата на зградата ми е многу глупа и не можам да бидам воајер иначе многу би сакал да ѕиркам некои мои комшивки(шо се гром,гром се)

Ne nejkam takvi raboti sekoj ima pravo na privatnost.

Imam popametni raboti,pa nemam vreme za vakvi aktivnosti...a i da imam,mnogu mi e glupo-taka da NE,nikogas.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom