Го тепале Дедо Мраз во Чаир

• Креатор на темата Креатор на темата NikolaMKD91
  • Време на започнување Време на започнување
А бе, тие ако не сакаат нека не слават Нова Година, но ваквите кампањи не се во ред. Кој решил да слави, нека слави, кој не, нека не слави. Не гледам причина да се „тепа“ Дедо Мраз.
Ух, среќа мене ми помина мандатот. Не сум веќе официјален Дедо Мраз. Сега сум Дедо Мраз од Коњари.:pos:

Ахахаххаахха како иде работава ќе почне да има наши и ваши Дедо Мразовци, ќе се разликуваат едниве со бела брада другиве со црна... Абе глупости веќе да незнат кај да го покажат идиотизмот, ретко глуп народ трпи оваа наша чудесна земја Македонија... :(

Го тепале дедо мраз, а сите дома скоро елка имаат накитено од тие.

se slikal omer el faruk za licna karta

Не, не е тоа моја слика а ниту ја оправдувам, бидејќи е тотално погрешен обид за да се укаже на нешто. Тој инсерт од стрипот на Загор Тенеј, поддржан со хадис од Пратеникот Мухаммед а.с., можат да го направат само недоволно едуцирани и недоволно мудри муслимани.

Иако сум на ставот дека Нова Година и Дедо Мраз не му припаѓаат на Исламот , остро го осудувам истакнувањето на овој билборд.

како за реципроцитет, ако во најкратко време не се тргне овој плакат, ние од “оваа“ страна на вардар да си ставиме еден како исус му мава бокс на муки или било кој рандом мусли за нивната нова год наречена хиџр

Добро бе заеби дедо мраз , него што е финтава со сликицава од аватарот на Анчо , некоја подршка му давате или да ни је преминуо човјек А?

Еве и да кажеме дека сликата не е во ред.
Можеби не е намерата со сликата да се каже: натепајте го дедо мраз кога ќе го видите колку што може да биде погрешно сфатена.
Но оваа иста порака,без сликата би била перфектна.
Не знам зошто се крева толкава галама ако муслиманите не сакаат да слават празник што не е нивен,чудно навистина.
Некој од христијаните слави Бајрам дома? :confused:

Но оваа иста порака,без сликата би била перфектна.
Не знам зошто се крева толкава галама ако муслиманите не сакаат да слават празник што не е нивен,чудно навистина.
Некој од христијаните слави Бајрам дома? :confused:

А кој ги тера муслиманите да слават?

Да не ви идат по дома и ви китат елки?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom