Arta
I AM THE YUMMY PIE!
- Член од
- 26 јуни 2011
- Мислења
- 142
- Поени од реакции
- 49
Чекај, исламот ги креира сектите???
Da.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чекај, исламот ги креира сектите???
јас барем ја имам доблеста да признам кога ќе погрешам, дури и да се пошегувам на мој рачун. но ти немаш никаква доблест, само лицемерие зрачи од тебе и сличните на тебе.абе пола милениум пак ли???
јас барем ја имам доблеста да признам кога ќе погрешам, дури и да се пошегувам на мој рачун. но ти немаш никаква доблест, само лицемерие зрачи од тебе и сличните на тебе.
ти препорачувам уште еднаш да си го прочиташ постот, па можеби и ќе ти текне која глупост си ја напишал
ова му доаѓа ко “природно е да ебеш, али не е природно да кажуваш дека треба да се ебе“, завршен цитат!!!Сепак е доцна....
Реков природно е да се дискриминира, тоа е во човековата природа, но не е природно да викаш дека треба и добро е да се дискриминира.....
Што не ти е јасно?
ова му доаѓа ко “природно е да ебеш, али не е природно да кажуваш дека треба да се ебе“, завршен цитат!!!браво пуно, многу паметни зборови изусти. сега треба сите ние да ти се поклониме
![]()
да ме разбираше сигурен сум дека земјава наглавачи ќе се превртеше. но ако, се брои трудотAj утре ќе продолжиме, искрено јас те разбирам....
А каде малцинството е еднакво со мнозинството (освен кај нас) и каде малцинството има права да праи шо сака врз мнозинството??/ Македонците у Албанија да не се изедначени со правата со Албанците ???
А да преминеш на подфорум кујна и редовно да си постираш таму не би било лоша идеа, верувам...
Fala ti, i to a e kultura da znajs da gotvish, a ti zos ne odis vo Anadol i zaedno so tebe da si ja zemis i vasata religija shto ja ostavivte ovde?!
Daj bre ne lomoti bez vrska. Malcinstvata ovde otsekogas bile gazeni i obespravuvani, so mal isklucok deneska, bidejci od toa vi zavisi opstanokot na drzavata. Ona sto vas makedoncite ve boli e sto vie ste naviknale Asan da nosi cumur a Petko da uci i nareduva. Ama Bog ne rekol taka...
Ama ako Asan nezae imeto da si go napise a Petko ima zavrseno na Sorbona togas moze bog da im se fati na dvajcata,zosto ako nekoj ne go interesira obrazovanie i napredok u kariera ke kopa kanali i ke nosi kumur..
A ako nekoj od 7 godini do 40 ne stanal od kniga i zaradi toa go serat deka bil bubalica (A ima rabota sto e 400000000 pati po platena od Asan),togas ima zasto da mu nareduva na Asan....i gospod ako pomagal prvo neso na Asan pamet ke mu dadel da stane nesto a ne da bide amal...
Не се сите Асани неписмени, ниту сите Петковци имаат завршено на Сорбона, но секогаш Асаните копале (само кога немало веќе македонци за оваа работа), а Петковците наредувале...
Квотата се поставува заради заштита од дискриминација, која ја имало, ѕидот е тврд. не настојувај...Епа вашиов договор у рамка вика дека 25,13% мора да бидат министри (ако немаат ни средно) ....и колку се тука Асан од Сорбона ? А за да бидат 25,13% на огласот за работа мора 10 Петковци од Сорбона да бидат одбиени зашто реално Асани од сорбона се 3-4% во Македонија .
Правичната застапеност е задоволена ама стручната во никој случај. И зашто Македонија не чини ?!?! заради рамкота. А пред рамко ниеден Албанец да не не работеше државно ?!?!? (лични примери имам 10000 каде што квалитетот бил пред квантитетот и националната припадност)
Можеби Асан не е писмен,но затоа Блерим лом праи,4 јазика на едно интервју човече...одма у МЕНСА под хитно!Ama ako Asan nezae imeto da si go napise a Petko ima zavrseno na Sorbona togas moze bog da im se fati na dvajcata,zosto ako nekoj ne go interesira obrazovanie i napredok u kariera ke kopa kanali i ke nosi kumur..
A ako nekoj od 7 godini do 40 ne stanal od kniga i zaradi toa go serat deka bil bubalica (A ima rabota sto e 400000000 pati po platena od Asan),togas ima zasto da mu nareduva na Asan....i gospod ako pomagal prvo neso na Asan pamet ke mu dadel da stane nesto a ne da bide amal...